Skip to main content

Kalastus­retket

Porvoon saaristossa

Lähde kalastusretkelle, jolta ei puutu pilkettä ja jännitystä.

Kalastusalueena on Suomen upein saaristo. Kilometrin säteelle mahtuu monenlaista saarta, luotoa ja karia, joiden kupeesta löytyy apajat monenlaisten saaliskolojen tavoittamiseen. Jopa Poukaman omalla tyynellä rannalla, kaislikon kätköissä, viihtyvät petokalat kuten komeat hauet.

Tämä ei ole kalavale! Tule ja koe kalastus Porvoon saaristossa.

Me tunnemme kalapaikkamme kymmenien vuosien kokemuksella. Poukamassa voit kalastaa kesät talvet. Meiltä löytävät sopivat varusteet, kalusto kaikenlaiseen kalastukseen ympäri vuoden. Poukaman kalastusretket lähtevät Porvoosta alle tunnin ajomatkan päästä Helsingistä ja muusta pääkaupunkiseudusta.

Kalastuselämys: Sintit senteiksi

Kuka nappaa pisimmät vonkaleet? Sintit senteiksi -kisassa kilpaillaan siitä, kenen saaliiden yhteispituus voittaa. Voit olla voittaja, olit sitten kokenut konkari tai vasta-alkaja!

Opas esittelee välineet ja kertoo, miten niillä kalastetaan. Kalastusvälineitämme ovat virvelit, mato-onget ja katiskat. Siitä se kalastus alkaa.

Mittaamme saaliiksi saadut kalat ja voittajaksi julistetaan se, jonka saaliin yhteispituus on suurin. Kisa voidaan käydä niin yksilö- kuin joukkuekisana.

Sintit senteiksi -kisa järjestyy minä vuodenaikana tahansa. Kesto 2,5 tuntia. Varaa mukaan olosuhteiden mukainen vaatetus ja jalkineet. Lue lisää! >>

Pilkkiretki Porvoossa on talven juhlaa

Lumi narskuu kenkien alla, kaira painuu paksuun jääkerrokseen. Poukamassa pilkitään henkeäsalpaavissa maisemissa Porvoon saaristossa. Talven kalastusretket sopivat niin kokeneille narraajille kuin ensikertalaisille.

Byvikenin lahdella on runsaat kala-apajat, ja jäällä liikkuminen on aina elämys. Pilkkiretken jälkeen saalista voi kypsyttää Poukaman grillillä, rauhallisesta merimaisemasta nauttien.

Poukamasta löytyvät välineet, jakkarat, kelluntapuvut, kumisaappaat ja päähineet. Lämpimästä pukeutumisesta vastaatte itse. (Suosittelemme kerrospukeutumista ja kylmällä säällä pakkasta kestävää untuva-/toppatakkia ja -housuja tai pilkkihaalaria.)

Perinteiset kalastusretket

Poukamassa järjestyvät myös perinteisemmät kalastusretket oppaineen. Kokeneet kalastajat antavat vinkkejä kalastamiseen, opastavat välineiden käytössä ja tutustuttavat erilaisiin kaloihin. Räätälöimme ohjelman asiakkaan toiveiden mukaisesti!

Pistetäänkö sauna lämpenemään?

Kruunaa kalastusretki saunomalla Poukaman tilavassa saunassa ja loikoilemalla lämpimässä ulkoporeammeessamme Porvoon kauniissa maisemissa. Katso saunatilat tästä.

Myös majoitus ja sauna

Maistuisiko lämpimät löylyt tilavassa tilaussaunassa? Entä maittavat yöunet kalojen narraamisen jälkeen? Meiltä saat molemmat.

Tutustu hotelliin >>

Me olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
info(at)kokouspoukama.fi