Skip to main content

Elämyksellinen kokouspaikka

Saaristossa

Poukama on kokous-, virkistys- ja majoituskeskus Porvoossa. Sijaitsemme alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista, mutta niin syrjällä, etteivät tänne kuuluu ruuhka-autojen hurinat tai junaratojen kolinat.

Meillä voi rentoutua meren äärellä tai heittäytyä vauhdikkaisiin aktiviteetteihin.

Poukama haluaa ravistella perinteitä ja tarjota kokouksia, juhlia ja virkistyspäiviä ennennäkemättömillä ja -kokemattomilla elämyksillä höystettynä, niin että konttorilla pölyttyneet ajatuksenne pääsevät tuulettumaan.

Me emme halua vain tehdä elämyksiä. Me haluamme olla elämys.

Tervetuloa Poukamaan! 

Kokouspalvelut

Huimien maisemien kokoukset

Me Poukamassa emme usko, että vaatimattomuus kaunistaa. Niinpä väitämme rohkeasti, että päärakennuksemme kokoustiloista avautuu yksi Suomen kauneimmista näkymistä: jylhä ja rauhoittava merimaisema kohti Byvikenin lahtea. Kokouksia virkistävät merituulen lisäksi hyvä ilmastointi ja raikkaat juomat ja hedelmät.

Omintakeisemmat kokoukset voit järjestää wanhan ajan tyyliin laitetussa Verkkovajassa rannan tuntumassa tai rustiikkisen kauniissa Kalastajan venevajassa.

Tai voit järjestää kokouksen pihalla!

Kokousten välillä voit kävellä metsäpolulla, istuutua rantatörmälle, nauttia herkkuja raikkaassa merituulessa terassilla tai tempautua seikkailuun. Me olemme koonneet neljä erilaista teemakokouspakettia, joiden avulla saatte vipinää kokousten oheen.

Lue lisää kokouspalveluistamme >

Mukaansatempaavat seikkailut

Yhteiset kokemukset lujittavat yhteishenkeä voimakkaammin kuin yhdessä työskentely. Olemme kehittäneet Poukamalle vuosikymmenten saatossa laajan valikoiman erilaisia ohjelmia, joita voi toteuttaa ympäri vuoden. Vaihtoehtoja on moottoriveneretkestä itsensä tutkiskeluun aistipolulla.

Tyky, tyhy, lyhy, ryhy, byhy! Kerro, mitä te olette järjestämässä. Me pystymme melkein mihin vain yli 20 vuoden kokemuksella!

Tutustu ohjelmapalveluihimme sekä monipuoliseen aktiviteettitarjontaamme >

Kokoustilat Porvoossa, kiven heiton päässä Helsingistä
Kokoustilat Porvoossa, kiven heiton päässä Helsingistä

Saariston inspiroimaa ruokaa omasta keittiöstämme

Kalastajan tytär -tilausravintolassamme taituroiva saaristossa syntynyt kalastajan tytär, keittiömestarimme Kerstin Forss loihtii maukkaita ja monipuolisia tarjoiluja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Hän luo seurueellenne sopivan tarjoilun teille sopivaan aikatauluun. Aamupalaa illalla? Onnistuu! Eräkokkisota tai tikkunokkapullat avotulella? Done!

Keittiömestarimme on laatinut upeat menukokonaisuudet, joihin voi liittää myös viinit, jotka on suunniteltu täydentämään makukokemusta. Ruokalistan voi suunnitella myös itse, ihan oman maun mukaan.

Tutustu tilausravintolamme palveluihin >

Yö meren äärellä

Hotelli Poukama on viihtyisä majoituspaikka, joka soveltuu niin juhlavieraille kuin perinteisille matkustajille perheitä unohtamatta. Poukama on myös oiva kokoushotelli, jossa yöpyy isompikin kokousporukka.

Hotelliimme mahtuu reilut 70 henkilöä, ja ryhmille järjestämme tarvittaessa lisätilaa lähistön yhteistyökumppaneilta.

Hotellihuoneemme on sisustettu klassisesti ja jokaisessa huoneessa on omat kylpyhuoneet ja suurimmassa osassa oma pieni keittiötila.

Tutustu Hotelli Poukamaan >

Kokoustilat Porvoossa, kiven heiton päässä Helsingistä
Kokoustilat Porvoossa, kiven heiton päässä Helsingistä

Juhlat kaikilla mausteilla

Emäsalon Byvikenin lahti on satojen vuosien ajan houkutellut juhlijoita. Meillä voi järjestää niin häitä, syntymäpäiviä, polttareita kuin vaikka hautajaisiakin. Autamme tarpeen tullen juhlajärjestelyssä aina somistuksesta menuihin, ohjelmaan, aktiviteetteihin, majoitukseen, saunomiseen ja kuljetuksiin saakka. Meiltä saa niin sanotusti kaiken saman katon alta.

Lue lisää juhlapalveluistamme >

Kuljetukset bussilla tai meriteitse

Seikkailulaakso sijaitsee Porvoossa, alle tunnin matkan päässä Helsingistä, Vantaalta ja Loviisasta ja runsaan tunnin matkan päässä Kouvolasta, Kotkasta, Loviisasta ja Hyvinkäältä.
Yhteistyökumppanimme Oy Kaj Forsblomin kanssa järjestämme bussikuljetukset kaikkialta Suomesta ja – meille pääsette halutessanne myös laivalla. 

Kokoustilat Porvoossa, kiven heiton päässä Helsingistä