Monipuoliset kokoustilat

Unohtumat­tomat kokoukset

Kokouspalvelut Porvoon saaristossa 20 vuoden kokemuksella

Räätälöimme kokouspalvelut ja kokoustarjoilut aina teidän tarpeiden mukaan jotta kokouspäivä on elämys.

Upea Porvoon saaristo luo upeat puitteet tapahtumalle.

Näillä Byvikenin jylhillä kallioilla ovat aikoinaan vierailleet niin Marsalkka Mannerheim kuin Presidentti Svinhufvudkin.

Valitse ryhmällenne jokin täysin varustelluista kokoustiloista tai järjestä persoonallinen kokous rannassa Verkkovajassa tai Kalastajan Venevajassa

Meillä voitte järjestää myös kokouksen Kekkosen tyyliin! Urhokkaalla presidentillämme oli tapana tehdä maatamme koskevia tärkeitä päätöksiä löylyn lämmössä. Tutustu saunatiloihimme!

Porukkanne voi myös kokoontua jollekin upeista terasseistamme tai laavullemme, jolla merituuli puhaltelee korviisi ikiaikaisia business-salaisuuksia.

Halutessanne tuomme kokouspalvelut vaikka omalle Kunuholman saarellemme.

Järjestetään yhdessä juuri teidän näköinen kokouspäivä.

Kokous Porvoossa

Helsinki vain kivenheiton päässä

Porvoo sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Poukamasta. Helsinki, Hyvinkää, Lahti ja Kouvola ovat noin tunnin päässä meiltä. Meille on helppo saapua autolla ja parkkipaikkoja riittää!

Sijainti >

 • Kokoustilat

  Monipuoliset kokoustilat

 • Virtaa kokoustarjoiluista

  Virtaa kokoustarjoiluista

 • Lisää elämyksiä – tee unohtumaton kokous

  Elämyksiä

 • Majoitusta koko kokousporukalle

  Majoitusta koko kokousporukalle

 • Kokouspaketit

  Kokouspaketit

Poukaman kokous­palvelut

RAKENNETAAN JUURI TEILLE SOPIVA KOKOUSPÄIVÄ!

Poukamassa on kuusi eri kokoustilaa. Suunnittelette sitten virallisempaa kokouspäivää, asiakastapahtumaa tai rennompaa palaveria, niin Poukamasta löytyy ryhmällenne sopiva kokoustila.

Kokouspäivään kuuluu kokoustarjoilut, jotka pitävät sisällään aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Kokoustekniikka on modernia ja mikäli päivän aikana tarvitsette apua, niin ammattimainen henkilökuntamme on heti tavoitettavissa.

Me tiedämme, miten porukanne luovuutta ja tiimihenkeä parannetaan ja miten ylimääräinen stressi karistetaan aallokkoon. 

Olemme koonneet valmiiksi neljä erilaista teemakokouspakettia, joiden avulla saatte vipinää ja virkistystä kokousten oheen. Lue lisää!

Voitte myös koota ihan omannäköisen päivän. Valitse mieluisimmat aktiviteetit täältä ja suunnittele menunne yhdessä keittiömestarimme Kerstin Forssin kanssa.

Majoitusta koko kokous­porukalle

Majoitu saman katon alle, muutaman askeleen päähän kokoustiloista. Hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Maittava saaristolaisaamiainen sisältyy kaikkien kokousvieraittemme huoneiden hintaan. 

Tutustu monipuolisiin kokous­tiloihimme

Poukamalla on useita erilaisia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Päärakennuksen tiloista avautuvat upeat meri- ja metsämaisemat. Persoonallisempaa ja rennompaa kokousta suunnitteleville sopivat Kalastajan Venevaja ja idyllinen Verkkovaja.
Tutustu myös viihtyisiin saunatiloihimme.

Virtaa kokous­tarjoiluista

Luova mieli on nälkäinen! Keittiömestarimme Kerstin Forss suunnittelee ja valmistaa kokousporukallenne sopivat kokoustarjoilut lähialueen tuoreista raaka-aineista. Hänen bravuureitaan ovat höyryävän herkullinen lohikeitto, itse savustettu lohi ja aito saaristolaislimppu. Voitte valita aterianne valmiista menuista tai suunnitella sen yhdessä keittiömestarimme kanssa. Tai miltä kuulostaa nokipannukahvit ja tikkunokkapullat nuotiolla – tai eräkokkisota koko porukalle?

Lisää elämyksiä – tee unohtumaton kokous

Tärkeiden päätösten tekeminen kaipaa vastapainokseen kepeää yhteistä puuhaa, joka kohottaa ryhmähenkeä ja virkistää mieltä. Olemme koonneet neljä erilaista valmista kokouspakettia: Hyvinvointi, Tiimi, Sportti ja Elämys. Voit myös kasata omanlaisen päivän kattavasta aktiviteettivalikoimastamme!

Miltä kuulostaisi esim. melontaretki rauhallisella Byvikenin lahdella tai työpaineiden purkaminen välikuulakisassa?

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas