Monipuoliset kokoustilat

Unohtumat­tomat kokoukset

Porvoon saaristossa

Kokousta kuin marsalkka Mannerheim, joka viime vuosisadalla vieraili näillä Byvikenin jylhillä kallioilla.

Tai järjestä rennon persoonallinen kokous rannassa Verkkovajassa tai Kalastajan Venevajassa.

Tai ehkä sittenkin kokous Kekkosen tyyliin? Urhokkaalla presidentillämme oli tapana tehdä maatamme koskevia tärkeitä päätöksiä löylyn lämmössä. Tutustu saunatiloihimme!

Voit myös tuulettaa porukkanne ajatuksia ja kokoontua jollekin upeista terasseistamme tai laavullemme, jolla merituuli puhaltelee korviisi ikiaikaisia business-salaisuuksia.

Tai kokousta ihan kuin tahdot! Järjestetään yhdessä juuri teidän näköinen kokous.

Kokous Porvoossa

Helsinki vain kivenheiton päässä

Porvoo sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Poukamasta. Helsinki, Hyvinkää, Lahti ja Kouvola ovat noin tunnin päässä meiltä. Meille on helppo saapua autolla ja parkkipaikkoja riittää!

Sijainti >

 • Kokoustilat

  Monipuoliset kokoustilat

 • Virtaa kokoustarjoiluista

  Virtaa kokoustarjoiluista

 • Lisää elämyksiä – tee unohtumaton kokous

  Elämyksiä

 • Majoitusta koko kokousporukalle

  Majoitusta koko kokousporukalle

 • Kokouspaketit

  Kokouspaketit

Poukaman kokous­palvelut

RAKENNETAAN JUURI TEILLE SOPIVA KOKOUS!

Kokouspalvelumme järjestää mieleenpainuvia kokouksia lähes 20 vuoden kokemuksella. Me tiedämme, miten porukanne luovuutta ja tiimihenkeä parannetaan ja miten ylimääräinen stressi karistetaan aallokkoon. 

Olemme koonneet neljä erilaista teemakokouspakettia, joiden avulla saatte vipinää ja virkistystä kokousten oheen. Lue lisää!

Voitte myös koota ihan omannäköisen päivän. Valitse mieluisimmat aktiviteetit täältä ja suunnittele menunne yhdessä keittiömestarimme Kerstin Forssin kanssa.

Majoitusta koko kokous­porukalle

Majoitu saman katon alle, muutaman askeleen päähän kokoustiloista. Hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Maittava saaristolaisaamiainen sisältyy kaikkien kokousvieraittemme huoneiden hintaan. 

Tutustu monipuolisiin kokous­tiloihimme

Poukamalla on useita erilaisia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Päärakennuksen tiloista avautuvat upeat meri- ja metsämaisemat. Persoonallisempaa ja rennompaa kokousta suunnitteleville sopivat Kalastajan Venevaja ja idyllinen Verkkovaja.
Tutustu myös viihtyisiin saunatiloihimme.

Virtaa kokous­tarjoiluista

Luova mieli on nälkäinen! Keittiömestarimme Kerstin Forss suunnittelee ja valmistaa kokousporukallenne sopivat kokoustarjoilut lähialueen tuoreista raaka-aineista. Hänen bravuureitaan ovat höyryävän herkullinen lohikeitto, itse savustettu lohi ja aito saaristolaislimppu. Voitte valita aterianne valmiista menuista tai suunnitella sen yhdessä keittiömestarimme kanssa. Tai miltä kuulostaa nokipannukahvit ja tikkunokkapullat nuotiolla – tai eräkokkisota koko porukalle?

Lisää elämyksiä – tee unohtumaton kokous

Tärkeiden päätösten tekeminen kaipaa vastapainokseen kepeää yhteistä puuhaa, joka kohottaa ryhmähenkeä ja virkistää mieltä. Olemme koonneet neljä erilaista valmista kokouspakettia: Hyvinvointi, Tiimi, Sportti ja Elämys. Voit myös kasata omanlaisen päivän kattavasta aktiviteettivalikoimastamme!

Miltä kuulostaisi esim. melontaretki rauhallisella Byvikenin lahdella tai työpaineiden purkaminen välikuulakisassa?

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas