Monipuoliset kokoustilat

Kokous porvoo

Unohtumattomat kokoukset Porvoon saaristossa

Kokousta kuin marsalkka Mannerheim, joka viime vuosisadalla vieraili juuri näillä Byvikenin jylhillä kallioilla. (Lue lisää!)

Tai järjestä rennon persoonallinen kokous rannassa olevassa Verkkovajassa tai Kalastajan
Venevajassa.

Tai ehkä sittenkin kokous Kekkosen tyyliin? Urhokkaalla presidentillämme oli tapana tehdä tärkeitä päätöksiä löylyn lämmössä. 

Voitte myös kokoontua jollekin upeista terasseistamme tai laavullemme, jolla merituuli puhaltelee korviisi ikiaikaisia business-salaisuuksia.

Tai kokousta ihan kuin tahdot!

Järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne kokous. Kerro villeimmät ja vallattomimmat toiveesi, me autamme teitä toteuttamaan ne!

Kokous Porvoossa

Helsinki vain kivenheiton päässä

Porvoo sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Poukamasta. Helsinki, Hyvinkää, Lahti ja Kouvola ovat noin tunnin päässä meiltä. Meille on helppo saapua autolla ja parkkipaikkoja riittää!

 • Kokoustilat

  Monipuoliset kokoustilat

 • Virtaa kokoustarjoiluista

  Virtaa kokoustarjoiluista

 • Lisää elämyksiä – tee unohtumaton kokous

  Elämyksiä

 • Majoitusta koko kokousporukalle

  Majoitusta koko kokousporukalle

 • Kokouspaketit

  Kokouspaketit

Poukaman kokous­palvelut

RAKENNETAAN JUURI TEILLE SOPIVA KOKOUSPÄIVÄ!

Poukamassa on kuusi erilaista kokoustilaa, joista suurimpaan mahtuu jopa 200 hengen porukka.

Kokouspäivään kuuluu kokoustarjoilut, jotka pitävät sisällään aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Kokoustekniikka on modernia, ja mikäli päivän aikana tarvitsette apua, ammattimainen henkilökuntamme on heti tavoitettavissa.

Me tiedämme, miten porukanne luovuutta ja tiimihenkeä parannetaan ja miten ylimääräinen stressi karistetaan aallokkoon. 

Olemme koonneet valmiiksi neljä erilaista teemakokouspakettia, joiden avulla saatte vipinää ja virkistystä kokousten oheen.

Voitte myös koota ihan omannäköisen päivän. Valitse mieluisimmat aktiviteetit täältä ja suunnittele menunne yhdessä keittiömestarimme Kerstin Forssin kanssa.

Majoitusta koko kokous­porukalle

Majoitu saman katon alle, muutaman askeleen päähän kokoustiloista. Hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Maittava saaristolaisaamiainen sisältyy kaikkien kokousvieraittemme huoneiden hintaan. 

Tutustu monipuolisiin kokous­tiloihimme

Poukamalla on useita erilaisia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Päärakennuksen tiloista avautuvat upeat meri- ja metsämaisemat. Persoonallisempaa ja rennompaa kokousta suunnitteleville sopivat Kalastajan Venevaja ja idyllinen Verkkovaja.
Tutustu myös viihtyisiin saunatiloihimme.

Virtaa kokous­tarjoiluista

Luova mieli on nälkäinen! Keittiömestarimme Kerstin Forss suunnittelee ja valmistaa kokousporukallenne sopivat kokoustarjoilut lähialueen tuoreista raaka-aineista. Hänen bravuureitaan ovat höyryävän herkullinen lohikeitto, itse savustettu lohi ja aito saaristolaislimppu. Voitte valita aterianne valmiista menuista tai suunnitella sen yhdessä keittiömestarimme kanssa. Tai miltä kuulostaa nokipannukahvit ja tikkunokkapullat nuotiolla – tai eräkokkisota koko porukalle?

Lisää elämyksiä – tee unohtumaton kokous

Tärkeiden päätösten tekeminen kaipaa vastapainokseen kepeää yhteistä puuhaa, joka kohottaa ryhmähenkeä ja virkistää mieltä. Olemme koonneet neljä erilaista valmista kokouspakettia: Hyvinvointi, Tiimi, Sportti ja Elämys. Voit myös kasata omanlaisen päivän kattavasta aktiviteettivalikoimastamme!

Miltä kuulostaisi esim. melontaretki rauhallisella Byvikenin lahdella tai työpaineiden purkaminen välikuulakisassa?

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas