Skip to main content

Erilainen kokous

Kokouspaikka Porvoossa|Helsinki vain kivenheiton päässä
Onko tarve saada henkilöstö irtautumaan jokapäiväisestä ajatuksenjuoksusta ja näkemään asioita uudesta kulmasta?

BÅTEN TILL MÖTEN – KOKOUSTA OMALLA SAARELLA

Poukama tarjoaa täysin normaalista poikkeavan kokouspaketin keskellä kauneinta Porvoon saaristoa. Saavutte aamusta ryhmänne kanssa autoilla tai bussikuljetuksella Poukaman pihaan. Ylimääräiset tavarat jäävät mantereelle kun suuntaamme kokoustamaan läheiselle Kunuholman saarelle, joka on varattu vain teidän käyttöön. Siirtymiseen on erilaisia vaihtoehtoja, kuten lautta, kirkkovene, melonta tai venekuljetus.

Vaikka kokouspaketti toteutetaan keskellä merellistä luontoa, ilman perinteistä kokoustekniikkaa, niin matkakokoinen tykki ja fläppitaulut vihkoineen on mahdollista järjestää mukaan saarelle.

Saaren laavulle mahtuu mukavasti jopa 20 henkilöä kokoustamaan nuotiopaikan ympärille. Kokouspäivän ryhmätyötiloina toimii niin laituri, rantakivet kuin riippumatot. Jos ajatus ei lennä, voi pään tyhjentää vaikka tarttumalla hetkeksi onkeen, tai tekemällä lyhyen souturetken saaresta löytyvällä soutuveneellä.


Haluatteko itse keittää nokipannukahvit ja valmistaa lohikeiton nuotiolla?

Kahvitarjoilut ja lounas nautitaan saaren laavulla ja halutessanne voitte itsekin osallistua niiden valmistukseen. Nokipannukahvien keittäminen ei enää ole jokaiselle arkipäivää, saati lohikeiton valmistaminen nuotiolla. Halutessanne henkilökuntamme vastaa tarjoiluiden toteutuksesta ja voitte istahtaa valmiiksi katettuun ”pöytään”.

Kokouspäivä voidaan päättää leppoisaan kirkkovenesoutu- / melontaretkeen tai vauhdikkaampaan BATMAX- venesafariin takaisin Poukamaan, jossa teitä odottaa ryhmällenne varattu saunaosasto paljulla sekä keittiömme valmistama maukas saaristolaisillallinen.

BÅTEN TILL MÖTEN- kokouspaketti paketti saatavilla TOUKO-SYYSKUUSSA.

Kysy lisää ja varaa ainutlaatuinen kokouselämys!


Tutustu muihin Poukaman palveluihin