Skip to main content

Monipuoliset kokouspaketit Porvoon saaristossa

Useita erilaisia valmiita paketteja kokouspäiviin

Järjestä persoonallinen kokous vaivattomasti — valitse teemallinen kokouspaketti

Kokous­paketti Porvoon saaristossa

Kokouspoukaman monipuoliset kokouspaketit varmistavat että jokainen löytää itselleen juuri haluamansa tavan toteuttaa kokouspäivä.

Tutustu alta eri teemaisiin kokouspaketti ideoihimme. Toki kokouspaketin sisältö laaditaan juuri sellaiseksi kuin toivotte. mutta nämä valmiit kokouspaketit antavat hyvän lähtökohdan kokouspaketin suunnitteluun

Me kokouspoukamassa tiedämme, miten luodaan kokouspaketti, jolla kohotetaan tiimihenki kattoon ja tehdään kokouksesta unohtumaton elämys tinkimättä ryhmän omista tavoitteista.

Tunnemme saariston ja osaamme hyödyntää sen makuja ja tunnelmaa kokouspakettien toteuttamisessa.

Pyydä tarjous >>

Porvoon saariston innoittamat kokouspaketit

Upea Porvoon saaristo on antanut meille innoitusta ja olemme koonneet neljä erilaista teema-kokouspakettia Porvoon saaristoon.  Tutustu kokouspaketteihin lisää alta.

Hyvinvointi-kokouspaketti
Tämän kokouspaketin avulla lisäämme tehokkaaseen kokouspäiväänne hyvää oloa ja terveyttä!

Sportti-kokouspaketti
Haluatteko kokouspäivän jälkeen nostaa hien pintaan porukalla? Sporttipaketissa pääsette purkamaan höyryjä ja päästelemään stressiä – samalla tiimihenki kohoaa!

Tiimi-kokouspaketti
Vaatiiko liiketoimintanne saumatonta tiimityöskentelyä? Yhteiset rennot kokemukset lujittavat yhteistyöhenkeä ja irtiotto, jännitys ja onnistuminen parantavat tiimin toimivuutta ja luottamusta.

Elämys-kokouspaketti
Miksi tyytyä neuvotteluhuoneessa kykkimiseen, kun kokouspäivästä voi tehdä unohtumattoman elämyksen! Haluatko kokoustaa omassa saaressa taikka lautalla lipuen saaristossa?

Kukin kokouspaketeista sisältää ryhmän koon mukaisen kokoustilan, teeman mukaiset tarjoilut sekä kokouspalvelut. Lisäsisältöä tuovat teemaan sovitetut aktiviteetit.

Jotta kokouspaketista tulee täydellinen, niin kokouksen jälkeen on mukava heittäytyä teeman mukaisiin aktiviteetteihin ja rentoutua saunassa ja lämpimässä paljussa.

Kokouspaketin lopuksi, Kalastajan tytär -ravintolamme valmistama saaristolaisillallinen kruunaa illanvieton Porvoon saaristossa.

4 x teemallinen kokouspaketti Porvoo

Räätälöi juuri omanlaisesi kokouspaketti

Voit toki räätälöidä kokouspakettisi omien toiveittesi mukaan yhdessä myyntipalvelumme kanssa. Kaikki ideat ovat toteuttamiskelpoisia ja kuulemme mielellään hulluimmatkin ideanne ja toiveenne ja autamme löytämään niihin ratkaisut! 

Tutustu aktiviteetteihimme, ravintolamme menuihin ja kokoustiloihimme ja luo juuri sellainen kokouspaketti Porvoossa, joka sopii teille. Ota yhteyttä!

Nauti täysillä päiväsi sisällöstä, me huolehdimme järjestelyistä. Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen kokouspaketti upeaan Porvoon saaristoon.

Porvoo sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja noin tunnin päässä Kouvolasta, Kotkasta ja Lahdesta.

Muistattehan myös kysyä kuljetuksia ryhmällenne! Järjestämme ympäristöystävälliset kuljetukset kumppanimme Oy Kaj Forsblom Ab:n kanssa kaikkialta Suomesta

Pyydä tarjous >>