E-fatbike pyöräretki Porvoossa

E-fatbike retket upeissa Porvoon maisemissa

 • Sähköavusteiset e fatbike pyörät Porvoossa

  e fatbike

Kokouspoukamasta löytyy 12 kappaletta Terässiipi Meteor E-fatbike pyöriä.
Isommille ryhmille voimme yhditää e-fatbike retken  esimerkiksi batmaxvene retkeen, melontaan tai kirkkovenesoutuun. 

Opastettujen retkien lisäksi pyöriä voi vuokrata omatoimisiin seikkailuihin.
Vuokraamon löydät alla olevasta linkistä.

Siirry vuokraamoon

Retki sähköavusteisella E-fatbike pyörällä sopii niin leppoisaa ulkoilua kuin hikilenkkiä etsivälle. Retken vaativuus sovitetaan aina ryhmän haluamalle tasolle. 

Lähialueen polut ja tiet tarjoavat paljon erilaisia reittivaihtoehtoja e-fatbike retkille.

Kokouspoukaman e-fatbike retkelle voit osallistua taito- tai kuntotasoon katsomatta.

Terässiipi Meteor E fatbike pyörän saa säädettyä monipuolisesti eri pituisille ajajille ja laadukas vaihteisto sekä moottori takaavat että e fatbike retki sujuu jouhevasti alusta loppuun.

Varaa e-fatbike retki tuomaan sisältöä kokous- ja virkistyspäiviinne.

Tekniset tiedot

Moottori: STAR UNION CM2502 – 60 Nm

Akku: 630 wh – max. 120 km

Vaihteet: Shimano Deore 10-speed

Renkaat: Kenda Krusade 26×4.0″

Joustohaarukka: Zoom Forgo 100mm Coil

Kaikki aktiviteetit

Jatka lukemista

Miten järjestän yritystapahtuman koronan jyllätessä?

Tapahtumien suunnittelun ja järjestämisen vaikeus koronan jyllätessä

 
Rajoitustoimet iskivät keväällä mutta olivat varmasti perusteltuja.
Viimeiset 6 kuukautta ovat muuttaneet meidän kaikkien maailman, ja jokainen on sen joutunut kokemaan omalla tavallaan. Me täällä Kokouspoukamassa kuten muissakin erilaisia tapahtumia toteuttavissa paikoissa saimme kokea sen ensimmäisten joukossa. Kun Suomessa ja muualla alettiin asettamaan rajoituksia mm. kokoontumisille, alkoivat asiakkaat ilmoittamaan kokouspäivien, virkistyspäivien ja muiden tapahtumien peruutuksia ja siirtoja. Rajoitukset olivat varmasti siinä tilanteessa oikeita toimenpiteitä, vaikka ne iskivätkin rajusti niin yritykseemme kuin työntekijöihimme.
Joustavampia varausehtoja ja uusia toimintatapoja
Tilanteen alkaessa rauhoittumaan kysyntä tapahtumille palautui nopeasti hyvälle tasolle ja hetkittäin kysyntä oli jopa ennätysvilkasta. Kuitenkin kaiken aikaan keskusteluissa oli mukana uusi ‘ystävämme’ Korona. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme etsineet ratkaisuja mm. seuraaviin kysymyksiin;

Miten tapahtuman turvallinen toteutus onnistuu tässä tilanteessa ?

Minkälaisia tilaratkaisuja käytämme?

Millaista tekniikkaa tuomme etäkokouksiin?

Millaisilla varaus- ja peruutusehdoilla voimme tapahtumia suunnitella ?

Tämä poikkeuksellinen aika on ollut meille myös opettavaista. Suurin vahvuutemme on koko 20 vuoden aikana ollut joustavuus, jonka mahdollistaa ensisijaisesti sitoutunut henkilökuntamme joka on tottunut reagoimaan  nopeisiinkin muutoksiin sekä siitä että tuotamme palvelut itse ja omissa tiloissa. Olemme myös oppineet paljon uutta siitä, miten voimme yhdessä asiakkaiden kanssa suunnitellen näitä tapahtumia toteuttaa vielä entistä laadukkaammin. Käymme nykyisin vielä tarkemmin ja suuremmalla porukalla etukäteen läpi tulevat tapahtumat ja asiakkaiden toiveet / tarpeet. Olemme luoneet joustavat varaus- ja peruutusehdot, jotta tapahtumien suunnittelua voidaan edelleen jatkaa ja samalla seurata miten epidemiatilanne kehittyy. Etäkokousten laadukkaaseen toteutukseen olemme etsineet yhteistyökumppanin joka varmasti vastaa vaativimmankin ryhmän tarpeisiin. Tilanne antoi meille myös mahdollisuuden toteuttaa jo aiemmin suunnitelmissa olleita projekteja sekä kehittää uusia ideoita, johon myös haimme ja saimme Business Finlandilta rahoitusta.
Pitäisinkö kokouspäivän vain etänä mutta entä miten pidän huolta työhyvinvoinnista?
Tämä on ollut monen tapahtumajärjestäjän mielessä kesän ja syksyn aikana. Monet ryhmät ovat pienentäneet ja porrastaneet tapahtumiin osallistuvien määrää. On otettu käyttöön uusia etäkokousratkaisuja. Kuitenkin  kaikista teknisistä ratkaisuista huolimatta ihmisten tarve ja halu tavata toisiaan ja kokea asioita yhdessä ei ole kadonnut mihinkään. Ehkä jopa lisääntynyt? Me täällä Kokouspoukamassa olemme valmiita etsimään nyt ja tulevaisuudessa juuri teille sopivat ja turvalliset ratkaisut kokouspäivien ja virkistyspäivien turvalliseen toteutukseen. Kaikkeen toimintaamme olemme laatineet selkeät toimintaohjeet. Kaiken perustana on tietenkin viranomaisten määräykset, ohjeet ja suositukset joiden pohjalta toimenpiteemm on suunniteltu. Tämän suunnitelmamme käymme läpi asiakkaan kanssa jo tapahtuman suunnittelun alkuvaiheessa. Joustavuutyemme tulee näkyviin myös siinä, että voimme helposti päivittää toimintatavat jokaisen ryhmän toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi ruokailut voidaan sopia juuri siten tarjottavaksi kuin ryhmä toivoo. Meillä voitte kokoustaa halutessanne aivan omassa rauhassa. Båten Till Möten kokouspaketin loimme jo silloin kun Koronasta ei vielä ollut tietoa mutta se on ollut kesän ja syksyn mittaan monen valinta kokouspäivään.Näillä uusilla palvelukonsepteilla varmistamme, että jokainen vieraamme voi nauttia saariston elämyksistä turvallisesti myös nyt.
Turvallista kokoustamista omassa rauhassa Kunuholman saarella.
   

MIKSI SUUNNITTELISIN NYT TYÖHYVINVOINTITAPAHTUMAA JA AIHEUTTAVATKO NE VAIN TURHIA KUSTANNUKSIA?

 
Tuntevatko työntekijänne toisiaan?
On tavallista, että työpaikoilta löytyy ihmisiä, jotka eivät tunne toisiaan juuri lainkaan. He tulevat töihin aamulla ja tapaavat kollegansa, tervehtivät hoitavat työtehtävänsä tunnollisesti ja lähtevät taas jokainen taholleen työpäivän päätyttyä. Kotona saatetaan kysyä ’ Millaisia työkavereita sinulla on? ’ Monet meistä joutuvat toteamaan tässä kohtaa että, enhän minä oikeastaan tunne heitä lainkaan?  Nyt vielä monessa työpaikassa on oltu pitkään etätyössä, joka on vielä lisännyt vieraantumista työkavereista.
Miksi meidän pitäisi tuntea työkaverimme?
Ei meidän toki ole tarkoituksen mukaista jakaa kaikkea elämäämme työpaikalla mutta olisi hyvä tuntea edes jonkin verran työkavereitamme. Lukuisat tutkimukset käyttäytymisestä ovat osoittaneet, että luotamme enemmän ihmisiin, jotka tunnemme ja toimimme tehokkaammin sellaisessa ryhmässä, jossa voimme luottaa toisiimme. Tästä näkökulmasta voisi olettaa, että työnantajan kannattasi edistää sitä, että työntekijät saavat mahdollisuuksia toisiinsa tutustumiseen. Miksi et siis käyttäisi tätä hyväksesi myös teidän työpaikallanne? Myös jo päättynyt Työelämä2020 hanke tutki työelämän motivaatiotekijöitä ja hankkeesta voit lukea lisää täältä. 
Mitä asialle voisi tehdä?
Henkilöstön työhyvinvoinnista huolehtiminen on yrityksen strateginen sijoitus tulevaisuuteen, jolla varmistetaan organisaation tehokkaampi toiminta ja siten parempi tulos yrityksen liiketoiminnassa. Työnantajat ja yrittäjät kuitenkin näkevät työhyvinvointitapahtumat ja erilaiset virkistyspäivät aivan liian usein ylimääräisenä kuluina eikä osata tunnistaa niiden yhteyttä kannattavuuteen. Kun henkilöstösi tutustuu toisiinsa myös varsinaisen työroolin ulkopuolella tehden aivan muuta kuin mitä työpaikalla tehdään alkaa ryhmä tutustumaan toisiinsa ja kuten todettua luottamus ryhmän jäsenten välillä kasvaa. Aina työhyvinvointitoiminnassa ei tarvitse tavoitella kuuta taivaalta vaan tekemiseksi riittää hyvinkin vaikka lyhyt ruokailu työpäivän jälkeen, taikka jonkin uuden harrastuksen kuten vaikka jousiammunnan tai melonnan kokeilu. Pääasia että osallistumisesta tehdään kaikille helppoa ja turvallisen tuntuista. Monet haluavat kuitenkin liittää tapahtumaan tiimin suunnittelupalaverin tai muunlaisen kokouspäivän. Näissä tapauksissa erilaiset kokous ja tapahtumakeskuksen kuten me tarjoavat oivan ratkaisun sillä saat kaikki toiminnot yhdestä paikasta joustavasti.   

Koetko henkilöstölle soveltuvan virkistyspäiväohjelman löytämisen vaikeaksi? 

Tuntuuko lähes mahdottomalta löytää paikkaa tai järjestäjää, jolla on tarjota ohjelmaa, josta kaikki innostuisivat?   Aiheuttaako esim. suuret ikäerot ja fyysisen kunnon vaihtelut työpaikalla vaikeuksia löytää kaikille sopiva ohjelmapalvelu tai aktiviteetin? Innostuuko osa hikoilusta ja itsensä rajoille viemisestä, kun taas toiset mieluummin nauttivat tiimipäivästä luontopolulla tai terassilla grillimakkaran ja minttukaakaon kera? Näkyykö erilaiset persoonat ja innostumisen kohteet jokapäiväisessä työtehtävissä jopa negatiivisesti?   Kokouspoukama tarjoaa aktiviteettiohjelmaa asfaltille, nurmelle ja merelle. Valikoimassamme on team Building – aktiviteetteja, joissa ikään tai sukupuoleen katsomatta kaikki löytävät oman osa-alueensa. Jokainen saa omat vahvuutensa esille ja kaikki pääsevät loistamaan valokeilassa. Poukaman ammattimaiset aktiviteettiohjaajat mahdollistavat myös ryhmänne jakamisen pienryhmiin ja eri ohjelmien pariin, jolloin jokainen saa työhyvinvointi- tai virkistyspäivästä juuri sellaisen kuin toivoo. Kun vauhtihirmut suuntaavat saaristoon Batmax-venesafarille, voivat rentoutujat nauttia rennosta kirkkovenesoudusta tai lähimetsän aistipolusta  Kun henkilöstönne saa irtioton työn arjesta, positiivisia kokemuksia kollegoiden kanssa ja keuhkot täyteen raikasta saariston happea, niin vireystila muuttuu ja toimistolla painetaan taas hommia täysin uudella meiningillä.    

Ollaan siis yhdessä rohkeita ja suunnitellaan turvallisia tapahtumia!

  Magneettihissi

Revenion pikkujouluja vietettiin Porvoossa

Reilun 40 hengen ryhmä nousi bussiin Helsingistä ja matka kohti Poukamaa alkoi.
 • Halusimme juhlapaikan olevan hiukan pääkaupunkiseudun ulkopuolella, max 45 minuutin ajomatkan päässä ja sellainen paikka, että kaikki tarvittava löytyy saman katon alta ja että juhlapaikka pystyy toteuttamaan toiveemme. Kokouspoukama vastasi näihin toiveisiimme. (Näin kertoi Noora Aaltio, HR and Communications Specialist joka toimii Revenion virkistys- ja juhlatoiminnan vetäjänä)
Pikkujoulutunnelma oli katossaan jo matkalla kohti Porvoota ja Poukaman henkilökunta sai vastaanottaa iloisen joukon. Pikkujouluhenkisiä asusteita oli monenlaista. Löytyi niin pukinpartaa kuin poronsarvia. Unohtamatta jouluisia kravatteja. Pikkujoulut alkoivat Poukaman tervetulotoivotuksella, jonka jälkeen oli ryhmän omien puheiden aika. Poukaman baari vastaavan Pinjan suunnittelema tervetulomalja (glögiä ja kuohuviiniä) sai paljon kiitosta. Alkuillan nälän piti loitolla läheisen Tyysterin lihasavustamon leikkeleistä ja eri juustoista koottu tarjotin.  

Tiukkaa vääntöä niin sumopainissa kuin kaukalossa!

Alkuillan ohjelmaksi oli valikoitunut SUMO- paini ja istumalätkä. Lisäksi paikalle saapui asiakkaille jo ennestään tuttu maskeeraaja, joka antoi omia vinkkejä meikkaukseen ja ihonhoitoon. Sumopaini molskille oli muutamalla taisteluparilla niin kova kiire, etteivät olisi malttaneet kuunnella ohjeita Poukaman ohjaajalta Mikalta. Lopulta jokainen sai varmasti haastaa itseänsä ja työkavereitansa aivan riittävästi. Istumalätkässä käytiin kolmen joukkueen välinen turnaus. Ensin näytti, että yhdelle joukkueista ei löydy pysäyttäjää mutta jotenkin muut kasasivat tiiminsä ja alkoivat saavuttamaan ensi tasapelejä ja lopulta voittokin saatiin kaivettua heiltä.

SUMOPAINI OTTELU VAUHDISSA !

 

ISTUMALÄTKÄSSÄ KIEKKO SAI KYYTIÄ !

  MEIKKAUSVINKIT KIINNOSTIVAT ISOA JOUKKOA !

             

ILTA JATKUI RUOKAILUN JA HYVÄN MUSIIKIN KERA MERISALISSA

  Illanvietto ja ruokailu tapahtui Merisalissa, josta kaukalo oli siirretty syrjään. Illallisen nauttimisen jälkeen pikkujouluvieraita viihdytti niin karaoke kuin myös Ronjan ja Roopen muodostama sisarus duo. Puolen yön molemmin puolin paluukuljetus vei ryhmäläisiä takaisin Helsinkiin. Tarina ei kerro missä jatkoja vietettiin vai oliko jo aika suunnata yöpuulle. Isot kiitokset Revenion väelle koko Poukaman henkilökunnalta ja tervetuloa uudestaan tänne upeaan saaristoon. Revenio Oy:n yritysesittely

Revenio on kansainvälisillä markkinoilla toimiva terveysteknologiakonserni ja silmän diagnostiikkaratkaisuiden globaali kärkiyhtiö.

Revenion liiketoimintojen yhteisenä nimittäjänä on potilaslähtöinen seulonta, seuranta ja maailmanlaajuinen tarve terveydenhuollon kustannussäästöihin ennaltaehkäisevän terveydenhuollon kautta. Revenio tavoittelee terveysteknologiassa voimakasta kasvua. Revenion tavoitteena on kehittää entistä tehokkaampia ja helposti käyttöönotettavia menetelmiä tunnistaa kansanterveydellisesti merkittäviä sairauksia jo niiden alkuvaiheessa. Tavoitteena on luoda parempaa elämänlaatua terveys- teknologiaratkaisuilla, jotka mahdollistavat tehokkaamman diagnostiikan.

Revenion fokuksessa ovat glaukooman, diabeettisen retinopatian ja silmänpohjan rappeuman varhainen tunnistaminen ja hoitoprosessin aikainen seuranta. Revenion Research-toiminto puolestaan keskittyy ihosyövän ja astman diagnosointia ja hoidon suunnittelua tukevien järjestelmien kaupallistamiseen.

Lue lisää vieraistamme; www.reveniogroup.fi
 

Emäsalo race

Jousiammuntaa virkistyspäivänä Porvoossa

Jousiammuntaa

Jousiammuntaa yrityksen virkistyspäivässä

Emäsalo race –  Hauska ja vauhdikas tiimikisa

KUVIA EMÄSALO RACE KILPAILUSTA

 • Emäsalo race

  Emäsalo race

 • Tulentekoa

  Tulenteko tuluksilla

 • Emäsalo race voittajat

  Voittajat

Kenen tiimi voittaa hurjan takaa-ajon? Kuka nostaa lipun liehumaan voiton merkiksi?

EMÄSALO RACE on vauhdikas tiimikisailu, jossa ratkotaan hauskoja ja haastavia ryhmätehtäviä. Nopeus on valttia! Tiivis yhteistyö takaa paikan korkeimmalla korokkeella.

Emäsalo Race tiimikisa alkaa alkukilpailuilla. Alkukilpailuihin meiltä löytyy paljon eri vaihtoehtoja jotka sovitetaan ryhmän toiveisiin, aikatauluun sekä olosuhteisiin.

Loppukilpailuun lähdetään alkukilpailujen perusteella takaa-ajon tyyliin. Loppukilpilu koostuu useammasta osiosta ja ensimmäisenä ne selvittänyt joukkue joukkue on Poukaman Emäsalo Racen voittaja!

Emäsalo race tiimikisat onnistuvat ympäri vuoden ja ohjelma sopii myös erittäin isojen ryhmien tapahtumiin.

Emäsalo Race sopii erinomaisesti kaikenlaisille ryhmille kokous- ja virkistyspäivien ohjelmaksi.

Ohjelman ohjeellinen kesto 2 tuntia, mutta kestoa ja sisältöä on helppo muokata toiveidenne mukaisesti.

Kysy lisää

Kaikki aktiviteetit

Emäsalo race tiimikisat valinneen ryhmän palautetta

Aivan loistava paikka! Meillä oli henkilökunnan kesänpäättäjäisbileet Poukamassa. Ensin meillä oli Emsalö-race, mikä oli aivan huippu. Kaikilla oli hauskaa! Sitten syötiin hyvää illallista hienossa ”venevajassa ” missä oli niin tunnelmallista. Sen jälkeen siirryttiin vielä saunaan ja isoon paljuun. Päivä oli aivan huippu! Kiitos Poukaman väki! / Laivasillan porukka

60.3023,25.6032

Jatka lukemista

Jäänveisto

Jäänveisto

Jäänveisto

Jäänveisto

Jäätävän mukava aktiviteettimme tutustuttaa jäänveiston välineisiin ja tekniikkaan kokeneen veistäjän johdolla. Sen jälkeen alamme veistellä jäätä pienissä ryhmissä.  Lopuksi äänestetään tietysti voittajateos.

Jääveistosnäyttely ilahduttaa ryhmäänne myös saunalla tai illanvietossa.

Kysy lisää

Kaikki aktiviteetit

Pehtoorin aivomyrsky

Virkistyspäivään ohjelmaa Porvoossa

Tiimilabyrintti

Jousiammuntaa yrityksen virkistyspäivässä

Pehtoorin aivomyrsky

 • Pehtoorin aivomyrsky

  Pehtoorin aivomyrsky

Emäsalon kartanon vanha pehtoori on jättänyt jälkeensä varsinaisen aivomyrskyn. Miten tästä selvitään?

Emäsalon kartanon vanha pehtoori on jättänyt jälkeensä varsinaisen aivomyrskyn. Miten tästä selvitään? Nyt tarvitaan tiimityöskentelyä, terävät hoksottimet, nopeutta ja pulmienratkontakykyä!

Pehtoorin aivomyrsky on tiimikisailu, jonka sisältö määräytyy ryhmän koon mukaan. Tehtävinä voi olla esim. tiimihissi, Hanoin torni, 15x15x15 olympiarenkaat, sokkoköysi sekä suon ylitys.

Ohjelma on toteutettavissa ympäri vuoden.

Kysy lisää

Kaikki aktiviteetit

Ravintola Laivasilta

Aivan loistava paikka! Meillä oli henkilökunnan kesänpäättäjäisbileet Poukamassa. Ensin meillä oli Emsalö-race, mikä oli aivan huippu. Kaikilla oli hauskaa! Sitten syötiin hyvää illallista hienossa ”venevajassa ” missä oli niin tunnelmallista. Sen jälkeen siirryttiin vielä saunaan ja isoon paljuun. Päivä oli aivan huippu! Kiitos Poukaman väki! / Laivasillan porukka

60.3025,25.6032

Jatka lukemista

Saaren arvoitus – pakopeli

Saaren arvoitus

 • Magneettihissi _Saaren arvoitus

  Saaren arvoituksen haasteita ratkomassa

 • Suopungin heitto_Saaren arvoitus

  Suopungin heittoa saaristossa

 • Lukon koodia avaamassa_ Saaren arvoitus

Saaren arvoitus on hauska pakohuoneen tyylinen kisailu upeassa saaristossa.

Saarella on tapahtunut mysteeri. On vain hetki aikaa selvittää, mistä on kyse. Aika käy – on kiire! Ratkaistavananne on erilaisia tehtäviä, joissa tarvitsette yhteistyötä. Selvitettyänne tehtäviä saatte numeroita, joilla murratte lopullisen arvoituksen koodin.

Saaren arvoitus on hauska pakohuoneen tyylinen kisailu upeassa saaristossa. Tehtävissä onnistumiseen tarvitaan saumatonta tiimityöskentelyä.

Saatavuus: ympäri vuoden

Kysy lisää

Kaikki aktiviteetit

Ohjelman valinneen ryhmän palautetta

Escape room tyylinen ryhmä aktiviteetti oli todella huippu!! / Presson Oy

60.3025,25.6032

Jatka lukemista

Värikuulapeli

VÄRIKUULAPELIT METSÄRADALLA 

 • Värikuulapelit Porvoossa alkamassa

  Värikuulapeli

 • Värikuulapeli

  Värikuulapelin ohjeistus käynnissä

 • Kirsi Salo, Auroran kappeli

  ”Meillä oli hieno päivä, ohjelmaa oli riittävästi muttei liikaa. Teillä on hommat hanskassa, kaikesta paistoi vahva ammattilaisuus.”

  Kirsi Salo, Auroran kappeli

 • Päivi Pöyhönen, Leca Kivitalo

  ”Paikka oli kiva, aktiviteetit saivat erityisesti kiitosta, ruoka todella hyvää ja illanviettopaikka viehättävä ja palvelu erinomaista. Voimme suositella paikkaa ja tulemme uudestaan.”
  Päivi Pöyhönen, Leca Kivitalo

 • Asiantuntijaorganisaation HR palvelusta vastaava

  ”Erittäin hyvin organisoitu ja toivomuksemme mukainen tapahtuma. Siistit tilat, hyvin vedetyt aktiviteetit ja kaikki toimi mallikkaasti. Menu ja juomat olivat laadukkaita ja alkudrinksut mieluisa yllätys.”
  Asiantuntijaorganisaation HR palvelusta vastaava

 • Tuija Levälampi F&P healthcare Ab

  ”Loistavasti meni kaikki ja eläkkeelle jäävä oli kuin pieni poika kun pääsi veneellä kurvailemaan. Palju oli rentouttava ja Illallisella tarjottu lohi oli kaikkien mielestä herkullista.”
  Tuija Levälampi F&P Healthcare Ab

Vauhdikas ja hauska värikuulapeli jota jokainen pelaa omalla tyylillään.

Värikuulapeli Poukaman metsäradalla on hauska ja kaikille sopiva aktiviteetti. Ohjaajat käyvät läpi värikuulapelin säännöt ja turvaohjeet jonka jälkeen päästään tositoimeen. Isomman ryhmän tapahtumissa voidaan pelata useammam joukkuen välinen värikuulapeli turnaus.

Miten pärjätä värikuulapelissä?

Koetko pelikaverit uhkana värikuulapelissä? Vai voiko sittenkin pelin voittaa mielettömän strategian avulla? Hengitys kohisee maskissa, sydän hakkaa ja odotat, milloin on hyvä hetki ottaa askel puun takaa ja ampua kilpakaveri. Jännitys tiivistyy! Mikä on seuraava siirtosi? Lähdenkö liikkeelle vai tarkkailenko vielä?

Värikuulapelissä pärjää parhaiten joukkue joka on yhtenäisin ja auttaa toisiaan.

Poukaman metsäradalla pelattava vauhdikas ja leikkimielinen värikuulapeli ”splättis” ei vaadi kovaa fyysistä kuntoa, ja jokainen liikkuu tyylillään. Pelin lomassa pidetään tauko laavulla, jossa halutessanne tarjolla virvokkeita ja muita keittiömme herkkuja.

Värikuulapeli sopii hyvin kaikille ryhmille, niin kaverien saunailtoihin ja polttaritapahtumiina sekä yrityksien virkistyspäiviin. 

Pelit onnistuvat ympäri vuoden ja pimeyskään ei haittaa koska ratamme on juuri sopivasti valaistu. Sijaintimme Porvoossa sopii myös pääkaupunkiseudulta tuleville, sillä Helsinki on alle tunnin ajomatkan päässä.

Miten varustautua värikuulapeliin ?

Pelaajat varustetaan suojahaalarein ja maskein, asein ja panoksin joita saatavaissa peruspakettiin kuuluvan 2000 värikuulan lisäksi sen verran kuin haluatte. Varaa käytettävän suojahaalarin alle sopivasti vaatetta vuoden ajan ja sään mukaan. Varaa myös peliin sopivat kengät joilla mukava liikkua värikuulapeli kentällä. 

Tapahtuman kesto 2-2,5h
Peruspakettiin kuuluu 2000 kuulaa ja lisäkuulia voi ostaa paikanpäällä 500 kappaleen pusseissa.

Varaa oma peliaikasi ja aloita värikuulasota!

Varustekumppaninamme toimii Sissos Oy

Kysy lisää

Kaikki aktiviteetit

Jatka lukemista

Batmax safari – veneretki Porvoon saaristossa

Batmax venesafari – Aja itse upeassa Porvoon saaristossa

 • Batmax veneet Porvoon saarotossa

 • Batmax safari

  Batmax safari

Koe saaristo ainutlaatuisella  BATMAX venesafarilla.

Koe saaristo ja luonto ainutlaatuisella tavalla! Poukaman oppaat toivottavat teidät tervetulleeksi mukaansa tempaavalle merelliselle venesafarille. Varustautumisen ja opastuksen jälkeen olette valmiita aalloille, kunhan ensin olette valinneet kapteenit kullekin veneelle.

Batmax veneet ovat opastuksen jälkeen helppoja hallita niillekin jotka eivät ole ennen veneilleet. 

Batmax venesafari vie ryhmän tutustumaan kauniiseen saaristoon ja alueen historiaan, johon kuuluu niin sotakorvauksia kuin pirtun salakuljetusta. Myös kansallisrunoilija Runeberg on vaikuttanut alueella. Venesafarin reitti mutkittelee upeassa Porvoon saaristossa ja sukeltaa alueen historiaan erilaisten tärkeiden kohteiden kautta.

Matkan varrella voidaan vaihtaa kuljettajaa. Retken lomassa voidaan myös pysähtyä Kunuholman saarelle nauttimaan nokipannukahvit.

Isommille kuin 16 hengelle voimme järjestää muuta ohjelmaa safarin rinnalle.

HUOMIOITAVAA OHJELMASSA

Tässä ohjelmassa nollatoleranssi alkoholin nauttimiselle

Kysy lisää

Kaikki aktiviteetit

Jatka lukemista

Emäsalo by sea – meriseikkailua eri välinein!

Emäsalo by sea – meriseikkailua eri välinein!

 • Batmax veneet

  Batmax veneilyä

 • Kirkkoveneretki Porvoo

  Kirkkoveneilyä Porvoossa

 • Melonta

Tutustu saaristoon ja alueen historiaan eri kulkuvälineitä käyttäen!

Ovatko Batmax-veneet sinulle tuttuja? Entä kajakit ja kirkkoveneet? Ota saaristo haltuusi eri kulkuvälineitä käyttäen ja samalla alueen historiaan tutustuen!

Opas tutustuttaa valittuihin kulkuvälineisiin ja niiden toimintaan. Ensimmäinen ryhmä ottaa haltuun nelitahtimoottorilla varustetut BatMax-veneet. Niillä lähdemme tutustumaan hieman pidemmälle saaristoon ja luontoon.

Kirkkoveneillä harjoittelemme aluksi yhteisen tahdin löytymistä, ja kun se on hallussa, matkaamme pidemmälle saaristoon. Koemme luonnon ja sen lumon rauhallisesti soudellen. Viimeinen ryhmä siirtyy kajakkeihin ja tutustuu maisemiin meloen. Saaristoa ihmetellessä tulee tutuksi myös alueen mielenkiintoinen historia! Ohjelman aikana on mahdollista vaihtaa kulkuvälineitä.

Soveltuu isommille ryhmille kun kalusto ei muuten riitä.

Kysy lisää

Kaikki aktiviteetit

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas