Skip to main content

Työ­hyvinvointi­päivä yritykselle

Porvoossa
Potkua työhön ja tehoa tiimiin!

Onko aika järjestää työhyvinvointipäivä yritykselle Porvoossa? Karistakaa toimiston tomut, rakentakaa ryhmähenkeä tiimipeleillä ja rentoutukaa KOKOUSPOUKAMASSA. Raikas ulkoilma ja merelliset maisemat Porvoon saaristossa lähellä Helsinkiä ovat oivallinen ympäristö työhyvinvointipäivään ja siten henkilöstön jaksamisen ja yrityksen tuottavuuden lisäämiseksi.

Poukamassa järjestätte ikimuistoisen työhyvinvointipäivän tyhy-, tyky- tai vaikka kyky-teemalla. Me autamme teitä rikkomaan rutiinejanne ja kokemaan yhdessä jotain ikimuistoista. Lisäämme päivään ripauksen yllätyksellisyyttä ja reilusti rentoutumista.

Vaikka TYKY toiminta on pitkäjänteistä panostamista työkyvyn ylläpitämiseski, monille  tiivistyy tähän yhteen työhyvinvointipäivään.

Suunnitellaan siis yhdessä työhyvinvointitapahtuma henkilöstöllesi joka varmasti muistetaan!

Voit myös lukea lisää työhyvinvoinnista työterveyslaitoksen sivuilta.

Miksi järjestää työhyvinvointipäivä?

  • Motivoi henkilöstöä
  • Parantaa stressinsietokykyä
  • Lisää tuottavuutta
  • Vähentää sairauspoissaoloja
  • Lisää luovuutta ja työtyytyväisyyttä
  • Vähentää ennenaikaisia eläkkeelle siirtymisiä
  • Antaa yhteisiä muistoja ja  kokemuksia. 

Työhyvinvointipäivä yritykselle – esimerkkisisältö

09:00 Saapuminen ja työhyvinvointipäivän aloitus

Työhyvinvointipäivä aloitetaan työhyvinvointi teemaan sopivalla kahvitarjoilulla ja energisellä smoothiella

09:30-11:30 Työhyvinvointipäivän luento työssä jaksamisesta ja palautumisesta

Käydään läpi rasituksen ja palautumisen teoriaa sekä luonnon hyvinvointivaikutukset ja miten näiden ymmärtäminen auttaa työssä jaksamiseen.

11:30 Herkullinen ja teemaan sopiva työhyvinvointipäivän lounas

Tyky-päiviän ruokatarjoilu 

12:30-16:30 Työhyvinvointia edistävää ohjelmaa

Aktiviteettien alussa opas kertoo/motivoi lyhyesti aktiviteetin suhdetta hyvinvointiin. Aktiviteetin teemaksi voidaan valita jokin alla olevista;

LUONTOLIIKUNTA – Teemana liikunnan terveysvaikutukset. Ohjelmana voi olla esim. sauvakävely- ,kickbike- tai melontaretki.

RAUHOITTUMINEN – Teemana psyykkinen palautuminen ja luontoympäristön positiiviset vaikutukset, tehdään 4-6 erilaista lyhyttä harjoitetta luontoympäristössä.

PALAUTUMISEN KOKEMUKSIA – Teemana erilaisten harrastusten ym. palauttava vaikutus, mm. kalastusta, joidenkin uusien taitojen harjoittamista esim. luonnontuntemus tai kädentaidot, uuden oppimista ym.

 

16:30 Työhyvinvointipäivän yhteenveto

17:00-18:30 Rentoutumista saunaosastolla

18:30-20:00 Ruokailu ja illanvietto kruunaavat työhyvinvointipäivän

Tyky-päivän ruokailu

Vinkkejä onnistuneeseen yrityksen työhyvinvointipäivään

Työhyvinvointipäivä yritykselle yhteishengen kohottamiseksi

1. Jäykistelylle iso EI yrityksen työhyvinvointipäivänä

Aloita työhyvinvointipäivä ohjelmalla, joka saa porukan rennoksi ja tuo porukan yhteen. Valitse jotain vauhdikasta, hulvatonta tai rentouttavaa. Tekemisen tulee sopia kaikille osallistujille! Siksi olemme suunnitelleet työhyvinvoinitpäivän aktiviteettimme niin, että kaikilla on mahdollisuus hauskanpitoon iästä ja kunnosta riippumatta! Aktiviteettiemme avulla kohotatte yhteishenkeä, kehitätte yhteistyötaitojanne ja nautitte toistenne seurasta.

Tutustu aktiviteetteihimme! >

2. Aktivoi ja tuo asiaa yrityksen työhyvinvointipäivään

Järjestämme tyky-päiviinne luennoitsijoita toivomistanne aihealueista. Innostavilla luonnoitsijoilla tuodaan lisää sisältöä päiväänne ja saadaan osallistujille uusia ajatuksia esimerkiksi liikunnasta, ravinnosta ja palautumisesta. Upein maisemin varustellut kokoustilamme sopivat niin työhyvinvointiluentojen kuunteluun kuin ryhmätyöskentelyyn. 

Kurkista kokoustiloihimme! >

3. Hyvä ruoka, parempi työhyvinvointipäivä

Yhdessä syömisellä on tutkimusten mukaan valtaisasti positiivisia vaikutuksia. Saman pöydän äärellä oleva sakki tutustuu ja kiintyy toisiinsa. Tämäkin lisää yrityksen tuottavuutta.  Ilman hyvää ruokaa on myös vaikea virkistäytyä. Usko pois, kokeiltu on. Suunnitellaan yhdessä työporukallenne sopiva menu työhyvinvointipäiväänne!

Lue lisää tilausravintolastamme >

4. Heittäydy vapaalle myös työhyvinvointipäivänä

Loppupäivästä panostetaan yhdessä rentoutumiseen. Melonta merellä ja saunailta sulattaa viimeisetkin jännitykset. Saunatiloissamme voitte myös pulikoida sisäaltaassa tai katsella tähtiä ulkoaltaassa.

Kun yövytte työhyvinvointipäivän jälkeen Hotelli Poukamassa, voitte jatkaa iltaa niin pitkälle kuin sielu sietää.

Tutustu hotelliimme tästä! >