Skip to main content

Miksi järjestää kokouspäivä saaristossa, oman toimiston sijasta?

Porvoon saaristo on elämyksellinen kokouskohde

Saariston upea luonto, eläimet ja meri-ilmasto tarjoaa ihanteelliset puitteet ulkoiluun, luovaan työskentelyyn ja itsensä kehittämiseen. Saaristoon voi suunnata ympärivuoden ihastelemaan maisemaa eri vuodenaikoina. 

Porvoon saaristo on elämyksellinen kokouskohde

Porvoon saaristossa on monia mielenkiintoisia vierailukohteita, Porvoon kaupunki ja porvoolaiset yrittäjät tarjoavat kävijöille upeita ulkoilupaikkoja, ravintoloita, kahviloita ja majoituskohteita.

Yksi vierailun arvoinen kohde on Emäsalon kärjessä uudenmaan virkistyksen ylläpitämä ulkoilualue Varlaxudden, jonne on esteetön pääsy ja paikalta löytyy tulipaikat, puut ja ulko-wc. Tutustu myös Stornäs uddeniin samoilta kotisivuilta.

Poukaman rannassa idyllinen rantakahvila Jemma, jonka yhteydessä on Elämyspoukaman vuokraamo ja lauantaisin Emäsalon kesätori, Emäsalon sillan kupeessa Meriasema Gulf.

Pellingin saaressa on kaksi ihanaa ravintolaa, juuri avattu upea Pellingin Marina ja Benitas cafe.
Pellinkiin kulkee lossi
Tirmosta ja lossirannassakin voi nauttia kupin kahvia Tirmon saaristokeskuksella.
 

Miten saapua kokoustamaan Porvoon saaristoon ?

Porvooseen pääsee helposti ja nopeasti Helsingistä autolla, bussilla, pyörällä tai veneellä. Helsinki Porvoo välillä risteilee m/s J.L. Runeberg, keväästä syksyyn miltei päivittäin. Matka Porvooseen Runebergin kyydissä jo itsessään on upea elämys, joka kannattaa kokea. Matkalla pääsee ihastelemaan myös Helsingin ja Sipoon saaristoa.  

Risteilyt Helsinki Porvoo Loviisa – m/s J.L. Runeberg (msjlruneberg.fi) 

Mitä hyötyjä saat kokouksen järjestämisestä Porvoon saaristossa?

Porvoon saariston rauhassa järjestetty kokous tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa yhdistyvät luonnon kauneus, rauhallisuus, inspiroiva ilmapiiri ja toimivat kokoustilat. Ympäristön vaihtaminen tuo uutta energiaa ja luovuutta työskentelyyn. Myös ryhmäytyminen on tärkeä osa onnistunutta kokouspäivää, ja saaristo mahdollistaa erilaiset ryhmätyöskentelyt ja aktiviteetit.  

Poukamassa on monenlaisia kokoustiloja, jotka mahdollistavat erilaisten kokouspäivien järjestämisen. Kaikista kokoustiloista avautuu henkeäsalpaavan upea merimaisema, tuoden valoa ja luonnonääniä sisään kokoustilaan. Kaikki kokoustilat ovat varusteltu kunnollisella kokoustekniikalla, nopealla nettiyhteydellä, videotykillä, äänentoistolla, fläppitauluilla, muistiinpanovälineillä ja ilmalämpöpumpuilla. Myös toivomanne virvokkeet ja herkulliset tarjoilut tuodaan kokoustilaanne.  

Jos haluaa järjestää ihan uudenlaisen ja rennon kokouspäivän, löytyy meiltä ratkaisu myös siihen. Kokouspäivä tunnelmallisessa kokoustilassa Kalastajan venevajalla, ulkoilmassa laavulla, terassilla tai omalla yksityisellä saarella.
Myös näihin kokouspaikkoihin saamme järjestettyä kokoustekniikan. 
 

Jos perinteisempi kokoustila mukavuuksineen sopii kokouspäivään paremmin, pääsee Poukamassa nauttimaan kaikki herkulliset kokoustarjoilut ulos virkistävään meri-ilmastoon, terassille tai maisemalaavulle. Pieni hengähdyshetki saaristomaisemissa, kuunnellen luonnonääniä, parantaa keskittymiskykyä ja alentaa stressitasoja.  

Mikä olisi inspiroivampaa kuin työskennellä ryhmätöiden parissa laiturilla, veden liplattaessa taustalla? 

Ikimuistoisen kokouspäivän kruunaa Poukaman monipuoliset aktiviteetit, joiden parissa yhteistyö hitsautuu entistä tiiviimmäksi. Myös kokouspäivän kaikki tarjoilut hoituu Poukaman keittiöstä.  

Tässä muutamia syitä, miksi järjestää kokouspäivä saaristossa?

1. Luonnon Rauhoittava vaikutus

Luonnossa oleminen parantaa keskittymiskykyä ja kognitiivista suorituskykyä. Rauhallinen ympäristö edistää luovaa ajattelua. Erityisesti kaupunkiympäristöissä asuville luonnossa oleilu tarjoaa mahdollisuuden palautua henkisestä kuormituksesta ja parantaa tarkkaavaisuutta. 

Saariston kauniit maisemat ja hiljaisuus tarjoavat mahdollisuuden irtautua arjen kiireistä ja luonto tarjoaa erinomaisen ympäristön työyhteisön tutustumiselle. 

 2. Inspiroiva Ympäristö

Porvoon saaristo on täynnä upeita näkymiä ja rauhallisia paikkoja, jotka inspiroivat ja virkistävät mieltä. Luonnon kauneus ja meri-ilma lisäävät luovuutta ja voivat auttaa löytämään uusia innovatiivisia ratkaisuja ja ideoita. 

 3. Tehokas Tiimityö

Saaristossa järjestettävä kokous tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tiimiytymiselle. Yhteiset kokemukset luonnossa, kuten kirkkoveneily, melonta, yhteiset team Building ohjelmat tai yhteinen lounas saaristomaisemissa, vahvistavat tiimihenkeä ja parantavat yhteistyötä. 

 4. Vapaus ja Luovuus

Kun kokous pidetään luonnon keskellä, perinteiset rajoitukset katoavat. Luonto kannustaa rentoutumaan ja ajattelemaan vapaammin, mikä voi johtaa tehokkaampiin ja luovempiin kokouksiin.  

5. Monipuoliset Aktiviteetit

Kokouksen lomassa voidaan järjestää erilaisia virkistysohjelmia, jotka edistävät hyvinvointia ja tiimihenkeä. Melontaretket, kalastus, luonnossa rauhoittuminen ja muut yhteiset ohjelmapalvelut tarjoavat mahdollisuuden virkistäytyä ja nauttia yhteisestä ajasta luonnossa. 

 6.Muistettavuus

Kokous saariston rauhassa jää varmasti kaikkien osallistujien mieleen. Se tarjoaa erilaisen ja mieleenpainuvan kokemuksen, joka yhdistää työn ja huvin ainutlaatuisella tavalla. Tällaiset kokoukset jättävät positiivisen muistijäljen ja voivat vahvistaa työmotivaatiota. 

 Jos haluat järjestää hauskan, erilaisen ja ikimuistoisen kokous- ja virkistyspäivän, suuntaa Kokouspoukamaan ja Emäsalon saaren rauhaan. Ja nauti merellisistä kokoustiloistamme.