Skip to main content
Kokoustilat lähellä Helsinkiä Porvoossa

Monipuoliset kokoustilat upeassa saaristossa

Poukaman kokoustilat Porvoon saaristossa ovat lähellä Helsinkiä ja muuta pääkaupunkiseutua!

Kokoustilat jotka takaavat onnistuneet kokoukset ja täyttävät ryhmänne kaikki tarpeet ja toiveet.

Meiltä saatte ryhmän kokoon sopivan kokoustilan rauhallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Kokoustilat ovat täysin varauteltuja nykyaikaisella kokoustekniikalla.

Kokoustiloistamme avautuvat maisemat lisäävät luovuutta ja tuottavauutta. Ympäristö mahdollistaa helpon siitymisen ulkoilmaan kokoustiloista taukojen ajaksi.

Kokouspoukaman keittiön energiaa antavat ruokatarjoilut ja joustava ja ennakoiva palvelumme takaavat onnistuneet kokouspäivät.

Nämä kaikki löytyvät Kokouspoukaman kokoustiloista Porvoon Emäsalosta. Kokouspoukaman kokoustilat sopivat niin pieniin tiimikokouksiin kuin suurten ryhmien koulutustapahtumiin.

Monipuoliset kokoustilat muokkautuvat juuri sellaisiksi kuin tarvitsette ja ryhmätöihin löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Monipuoliset kokoustilat lähellä pääkaupunkiseutua

Poukama on monipuolinen kokouspaikka, joka sijaitsee noin 15 minuutin matkan päässä Porvoosta ja noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Pääkaupunkiseudulta hurautat Poukamaan alta aikayksikön! Meille on helppo saapua autolla tai vaikka veneellä.

Suosittelemme vieraillemme yhteiskuljetuksia. Yhdessä yhteistyökumppanimme Oy Kaj Forsblomin kanssa järjestämme teille helpot ja ympäristöystävälliset kuljetukset kaikkialta Suomesta

Omilla autoilla saapuvat löytävät pihaltamme runsaasti ilmaista parkkitilaa.

KOKOUSPOUKAMAN KOKOUSTILOJEN MAKSIMI HENKILÖMÄÄRÄT

 • Merisali
  200 hlöä
 • Kalastajan venevaja
  50 hlöä
 • Merikabinetti 1 ja 2
  36 hlöä
 • Luotsimaja
  20 hlöä
 • Jemma
  15 hlöä
Kokoustilojen varustus
 • langaton valokuituyhteys (Kalastajan Venevajassa ja Verkkovajassa langaton netti)
 • videotykki tai näyttö
 • fläppitaulu
 • muistiinpanovälineet
 • jääkaappi virvokkeineen (laskutus kulutuksen mukaan)
 • kahvi, tee, vesi 

Tilauksesta saatte myös raikkaat smoothiet, hedelmät ja pähkinät kokoustilaan.

Kokouspoukaman sustainable travel finland kokoukset

Varustellut ja viihtyisät kokoustilat Porvoon saaristossa

Merisali

Kokoustilan kapasiteetti jopa 200 henkilölle
Merisali| Kokoustila porvoossa isolle ryhmälle

Korkealla kalliolla sijaitseva Merisali on valoisa ja avara kokoustila, jonka suurista ikkunoista avautuvat hulppeat maisemat merelle. Salista pääsee suoraan ulos osittain katetulle 120-paikkaiselle terassille, jota voitte käyttää kokouksen yhteydessä ryhmätyötilana tai raikkaana taukopaikkana. Merisalin kokousvarustukseen kuuluvat laadukkaat äänentoistolaitteet ja mikrofoni, jotka varmistavat, että puhujan ääni kuuluu kristallinkirkkaasti perimmäisellekin penkkiriville.

Merikabinetti 1

Kokoustilan kapasiteetti 36 henkilöä
Merikabinetti| kokoustila Porvoossa upealla näköalalla merelle

Upealla merinäköalalla varustettu Merikabinetti 1 sijaitsee päärakennuksessamme korkean kallion harjanteella. Merikabinetti 1:seen mahtuu 36 henkeä.

Merikabinetti 2

Kokoustilan kapasiteetti 36 henkilöä
Kokoustilat | Merikabinetti

Myös päärakennuksessa sijaitsevasta Merikabinetti 2:sta avautuvat upeat maisemat merelle. Kabinetti soveltuu noin 36 hengen kokouksiin.

Luotsimaja

Kokoustilan kapasiteetti jopa 20 henkilöä
Luotsimaja kokoustila

Luotsimaja sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Merihenkisen kokoustilan kapasiteetti diplomaattipöydällä on 14 henkilöä ja maksimissaan n. 20 henkilöä.

Kalastajan venevaja

Kokoustilan kapasiteetti 50 henkilöä
Kalastajan venevaja | Kokoustilat Porvoossa

Vietä idyllinen kokous Kalastajan Venevajassa. Ajan patinoimassa salissa on tilaa jopa 50 hengen kokouksille. Ikkunoista avautuvat inspiroivat maisemat merelle ja salin ovista pääsee haukkaamaan raikasta meri-ilmaa osittain katetulle terassille.

Jemma

Kokoustilan kapasiteetti 15 henkilöä
Kokoukset Porvoon Verkkovajassa

Järjestä rennon rouhea kokous rannan välittömässä läheisyydessä Jemmassamme. Laineiden liplatus, luonnon rauha, rustiikkinen vaja ja iso terassimme antavat kokoukselle persoonalliset puitteet. Sisällä on tilaa noin 15 hengelle ja terassille jatkettuna jopa 60 hengelle. Kesäisin Jemmassa toimii kesäkahvila.

Kokoustarjoilut omasta keittiöstämme

 • Kokoustarjoilut Kokouspoukamassa
Saunatilat ja kokoustilat Porvoon saaristossa

Saunatilat

Mitä jos järjestäisit kokouksen rennosti saunan lauteilla? Tekihän presidentti Kekkonenkin tärkeitä päätöksiä saunan lämmössä. Poukaman päärakennuksen tilaussauna sopii jopa isollekin ryhmälle ja tarvittaessa käyttöönne voidaan varata myös pienempi saunosasto, joka on myös varustettu paljulla. Saunosastoillamme käytössänne on omat sauna- ja pukutilat naisille sekä miehille. Varaa siis samalla kokoustilat ja saunatilat aivan pääkaupunkiseudun kupeesta.