Ikimaistettavat menut

paikallisista raaka-aineista

Tilausravintolamme Kalastajan tytär loihtii saaristolaishengessä valmistettuja herkkuja omassa keittiössämme tuoreista lähituotetuista raaka-aineista. 

Höyryävän herkullisten kala-aterioiden lisäksi keittiömestarimme Kerstin Forss valmistaa muhevia liharuokia, monipuolisia kasvisannoksia, herkullisia leivonnaisia ja muita suussa sulavia herkkuja.

Valitse neljästä keittiömestarimme suunnittelemasta herkullisesta menusta – tai kokoa haluamasi ruokalista oman makusi mukaan. Menun sisältö vaihtuu kausiluonteisesti, jotta voimme hyödyntää kauden parhaat, tuoreet ruoka-aineet.

Byviken


Savuporo-juustokeitto
Kauden kasvissalaatti ja yrttiöljy
Serranon kinkku-hunajameloni-rucolasalaatti
Saaristolaislimppu ja yrttilevite
Lämmin savupönttölohi ja yrttikermaviilikastike
Naudan rosepaistia ja paistinkastiketta
Kauden uunijuurekset
Talon oma jälkkäri, kahvi ja tee

Fest


Saaristolaispöytä: sis. smetanasilli, suutarin lohi, graavilohi, aioli, kananmuna-skagen ja tomaatti-kylmäsavulohitartar
Kauden kasvissalaatti ja yrttiöljy
Härän savufile ja yrttivoikastike
Paahdetut perunat (kesällä varhaisperunat)
Lämmin savupönttölohi ja yrttikermaviilikastike
Lämpimät uunivihannekset
Talon oma jälkiruoka, kahvi ja tee

Gammelgård


Kauden kasvissalaatti ja yrttiöljy
Kananmuna-skagen
Vuohenjuustolla täytetty kesäkurpitsa
Saaristolaislimppu ja yrttilevite
Sitruunamarinoitu possun sisäfile
Sienikastike
Kauden uunivihannekset
Talon oma jälkiruoka, kahvi ja tee

Pikkujoulumenu


Punajuuri terriini
Keittiömestarin joulusilli
Graavisiikaa
Sipuli, maustekurkku, punajuuri, smetana, hunaja
Talon pönttölohi piparjuuri-sinappi kastikkeella
Keitetyt perunat
Pekoniin kääritty poronfile
Palsternakka perunapyre
Karpalokastiketta
Saaristolaislimppua
Kerstinin kotijuusto
Vadelma-kinuski yllätys

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas