Skip to main content

Saunatilat Porvoo

laitetaanko kiuas lämpenemään?

Poukaman viihtyisä tilaussauna sopii niin yritysten kokouksiin, tiimipäiviin, kaveriporukoiden rentoihin rientoihin kuin juhlia kruunaamaan. Saunatilat sopivat isoillekin ryhmille. tarvittessa ryhmälle voidaan varata molemmat Poukaman saunatilat. 

Saunatilat on varattu aina ryhmän omaan käyttöön. Päärakennuksen saunatilaan kuuluu yhteinen oleskelutila, suuri sisäuima-allas ja palju terassilla. 

Miehille ja naisille on omat puku- ja pesuhuoneet sekä saunatilat. Pyyhkeet, pefletit, suihkusaippua ja föönit löytyvät paikan päältä. Omat uikkarit mukaan!

Rannan paritalossa sijaitsee toinen saunatiloistamme. Siellä  on myös 2 saunaa pesutiloineen ja palju.

Meille voi tulla saunailtaa viettämään kauempaakin! Poukamasta on vain alle tunnin matka Helsinkiin ja noin 15 minuutin matka Porvoon keskustaan.


Tilaa huikopalaa saunojille

Voitte myös tilata saunaillan oheen herkullista purtavaa keittiömestarimme Kerstinin keittiöstä. Maistuisiko vaikka upea leikkelelautanen Tyysterin savustamon tuotteista?

 

Varaa ohjelmaa saunaillan oheen Porvoossa

Mitä jos varaisitte saunaillan oheen hauskaa ohjelmaa? Rentoutumista täydentäisi esimerkiksi melontaretki saaristossa tai vauhdikas Porvoon Emäsalon-meriseikkailu, josta sitten jatkaisitte Poukaman vuokrasaunaan?

Tutustu laajaan ohjelmavalikoimaamme >

Heittäydy hotellin vuoteelle

Jos saunan jälkeen ramaisee, voit yöpyä Hotelli Poukamassa! Viihtyisässä Hotelli Poukamassa on 25 2–4 hengen huonetta. Kaikkiaan hotelliimme mahtuu jopa 70 vieraan seurue, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Kurkkaa hotelliimme tästä >

 

Ota yhteyttä >