Virkistyspäivät

Team Building

Yrityksen menestyksen salaisuus on menestyvä tiimi. Tuottoisin tiimi ei synny parhaiten koulutetuista yksilöistä – toisin kuin usein luullaan – vaan ryhmästä, jossa yksilöt tuntevat olonsa turvallisiksi ja vapaiksi ja jokainen voi siten käyttää omia vahvuuksiaan tiimin hyväksi.

Team building (tiimin kehittäminen, ryhmähengen kohottaminen, ryhmäytyminen) saa ihmiset lähentymään ja puhaltamaan yhteen hiileen. Näin myös yhteishenki kohoaa.

Tehokas tiimi syntyy rennosta vuorovaikutuksesta ja yhdessä tekemisestä.

Aktiviteetit parantavat yhteishenkeä

Poukaman team building -aktiviteettien avulla tiimin jäsenet tutustuvat toisiinsa ja ratkovat yhteishenkeä kohottavia tehtäviä.

Team building -aktiviteetit jäljittelevät työelämää: tiimi tekee töitä yhteisen päämäärän eteen, kaikkien panos on tärkeää ja yhteinen innostus vie eteenpäin.

Ota yhteyttä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
info(at)kokouspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Parhaat aktiviteetit tiimeille

1. Saaren arvoitus – vuorovaikutustaitoja ja vahvuuksien etsimistä

Keskity, tee yhteistyötä, kerro ääneen ajatuksesi ja hyödynnä kunkin tiimiläisen vahvuuksia. Pakohuonetyylisessä Saaren arvoituksessa ratkotaan mysteeriä tiukassa aikataulussa. Tiimi kohtaa erilaisia tehtäviä, joiden selvittämiseen tarvitaan yhteistyötä.

Saaren arvoitus auttaa kehittämään keskinäistä vuorovaikutusta, kehittää toimintaa paineen alla ja parantaa tiimin yhteishenkeä.

2. Emäsalo Race – yhdessä kisaaminen tiivistää tiimiä

Tiimissä kilpaileminen lähentää ryhmänsä jäseniä aivan eri tavalla kuin itsekseen kisailu. Emäsalo Race on vauhdikas team building -joukkuekisa, jossa seikkaillaan pitkin Porvoon Emäsaloa ja ratkotaan hauskoja ja haastavia joukkuetehtäviä. Tiivis yhteistyö takaa paikan korkeimmalla palkintopallilla, jokaisella on oma tärkeä rooli, joka auttaa tiimiä selviytymään haasteista.

Emäsalo Racessa tiimi pääsee testaamaan, miten se toimii kilpailutilanteessa ja paineen alla. Työelämässäkin taisteluhenki on tarpeen, että työ pysyy mielekkäänä ja työn tulos tuottavana.

3. Saaristolaissoutu – koko tiimi samassa veneessä!

Saaristolaissoudussa soudetaan samaan suuntaan, samaan tahtiin ja joukkueen johtajan ohjeita seuraten. Tärkeää on yhteinen tahti ja rento mieli. Tiimi hakee yhteistä tempoa ensin Poukaman tyynissä rantavesissä, ja kun rytmi löytyy, keula suunnataan syvemmälle Porvoon kauniiseen saaristoon.

Tässä lajissa ei kilpailla vaan toimitaan yhteisen mission puolesta. Kaikilla on oma roolinsa ja yhteiset pelisäännöt.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tiimihenkeä kohottavasti aktiviteettipäivästä?

Varaa ikimuistoinen team building -päivä Poukamalta!

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas