Virkistyspäivät

Virkistys­päivät Porvoon saaristossa

Me tiedämme reseptin miten virkistyspäivät onnistuvat! 

Viettäkää seuraavat virkistyspäivät Porvoon saaristossa.
Poukaman elämystuottajilla on vankka kokemus miten toteuttaa seikkailulliset ja rentouttavat virkistyspäivät. Olemme kehittäneet runsaasti aktiviteetteja, joilla saatte tiimin puhaltamaan yhteen hiileen ja tulta yhteisiin purjeisiin vietettyänne ryhmän virkistyspäivät Porvoon saaristossa.  

Monipuoliset virkistyspäivä aktiviteettit

Erilaiset team-building kisailut, veneretket, melonta,kalastusretket ja värikuulapelit tuovat sisältöä ja kruunaavat virkistyspäivän. Tekemisen vaihtoehtoja on sekä maalta että mereltä niin kesällä kuin talvella.

Olemme huomanneet, että yhteiset kokemukset lujittavat tiimihenkeä tehokkaammin kuin vuosienkaan yhdessä työskentely!

ONNISTUNEEN VIRKISTYSPÄIVÄN RESEPTI

  • hauskaa ja aktivoivaa ohjelmaa, joka kohentaa tiimihenkeä ja lisää luovuutta
  • rentouttavaa yhdessä olemista
  • erinomaista ruokaa
  • unohtumattomia elämyksiä vaativimmillekin konkareille
  • luonnon rauhaa ja merituulta

Seikkailullinen tai rentouttava virkistyspäivä juuri kuten haluatte Porvoossa

Rakenna juuri teille sopiva virkistyspäivä. Meiltä saatte kaiken, mitä tarvitsette onnistuneeseen virkistyspäivään: aktiviteetteja, hyvät tilat, maittavaa ruokaa, majoituksen, saunan, hulppeat puitteet, hyvää palvelua ja tarvittaessa myös kuljetuksen.

Porvoo on upea paikka vetäytyä työkiireistä. Meille hurauttaa hetkessä pääkaupunkiseudultakin, Helsinki sijaitsee vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä.

Ota yhteyttä, jos haluat tarjota työporukallesi jotain unohtumatonta, ammattitaidolla tehtyä ja rakkaudella toteutettua!

Tuuleta ajatuksiasi!

Varaa yö rauhallisesta hotellistamme

Tee kokemuksestanne ympärivuorokautinen ja varaa yö työporukallenne. Hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Maittava saaristolaisaamiainen sisältyy työporukoiden huoneiden hintaan. 

Tutustu monipuolisiin kokous­tiloihimme

Poukamalla on useita erilaisia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Päärakennuksen tiloista avautuvat upeat meri- ja metsämaisemat. Persoonallisempaa ja rennompaa kokousta suunnitteleville sopivat Kalastajan Venevaja ja idyllinen Verkkovaja.
Tutustu myös viihtyisiin saunatiloihimme.

Tilaa herkulliset tarjoilut!

Nälkäisenä on vaikea virkistäytyä. Tilausravintolamme Kalastajan Tytär valmistaa työporukallenne sopivan menun alusta asti omassa keittiössämme. Kokkimme suosii lähituotettuja kauden raaka-aineita. Meillä on myös A-oikeudet, jonka ansiosta jano ei yllätä kesken hauskanpidon.

Lue lisää ravintolastamme ja tutustu menuihimme.

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas