Chat with us, powered by LiveChat

Poukaman aktiviteetit - Aktiviteetteja työporukalle

Aktiviteetteja työporukalle virkistys- ja työhyvinvointipäiviin

Millainen elämys saisi olla? Aktiviteetteja, jotka laittavat polvet vapisemaan ja tukan putkelle? Tai jotain sellaista, joka herättää harmaantuneet aivosolut ja saa työporukan puhaltamaan yhteen hiileen?

Olemme kehittäneet Poukamaan kattavan setin erilaisia hyväksi todettuja aktiviteetteja erilaisille ryhmille ja työporukoille. Valikoimasta löytyy erilaisia team building -kisailuja sekä merellisiä vaihtoehtoja kuten melontaretket, kirkkovenesoutu, venesafarit sekä kalastusretket. Voimme myös rauhoittua metsässä aistipolulla tai sieniretkellä. Aktiviteettimme on suunniteltu viihdyttämään jokaista ikään ja taitotasoon katsomatta.

Yhteinen tekeminen vahvistaa työporukan tiimihenkeä ja lisää työntekijöiden motivaatiota sekä työhyvinvointia. Vauhdikas, rentouttava, täysin posketon tai aivopähkinöitä tarjoileva oheisohjelma tekee osallistujista virkeämpiä, luovempia ja onnellisempia. Aktiviteettilistastamme löydätte virkistyspäiväideoita, ohjelmaa tyky-päivään ja hauskaa tekemistä koko työporukalle!

- Hauskanpito on elämän suola


TIIMIAKTIVITEETIT


Meriaktiviteetit


Talviset aktiviteetit


Muut aktiviteetit

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas