Skip to main content

Yritysjuhlat

Porvoossa

Porvoon saaristossa – alle tunnin matkan päässä Helsingistä

Järjestä ikimuistoiset yritysjuhlat Porvoon saaristossa

Suunnitteletko yrityksen juhlaa? Meillä järjestät unohtumattomat yritysjuhlat ja yritystapahtumat Porvoon saaristomaisemissa. Juhli yrityksen vuosijuhlaa tai muuta yritystapahtumaa hyvästä ruoasta ja merinäköalasta nauttien ja tuo sisältöä yritystapahtumaasi erilaisilla aktiviteeteillamme .

Monipuoliset tilat sisällä ja ulkona mahdollistavat niin pienet yritysjuhlat kuin suuretkin yritystapahtumat. Porvoon Poukaman kuusi erilaista juhlatilaa on helppo sisustaan yritysjuhlanne teeman mukaisesti. Oli yritystapahtuma sitten yrityksenne vuosijuhla, pikkujoulut tai mikä tahansa yritysjuhla niin autamme niiden toteutuksessa suunnittelusta kiitos sanoihin asti.

Päärakennuksen juhlatiloistamme avautuvat upeat maisemat. Kun astut suurimpaan juhlatilaamme, Merisaliin, aukeaa koko seinän levyisistä ikkunoista upea merinäköala kohti Byvikenin lahtea ja upeaa Porvoon saaristoa.

Merisaliin mahtuu jopa 200 hengen juhlaseurue viettämään yrityksenne juhlapäivää. Persoonalliset juhlatilat kuten Jemma ja rustiikkinen Kalastajan venevaja, sijaitsevat aivan meren rannassa. Molempien yhteydessä on myös tilavat ja katetut terassit. Piha-alueet mahdollistavat vaikka musiikkifestivaalin järjestämisen yritysjuhliinne. 

Tutustu juhlatiloihimme!

Pyydä tarjous >>

Meiltä saat vaivattomat yritysjuhlat

Meillä kaikenlaisten yritystapahtumien järjestäminen on helppoa. Meilel on tärkeää että myös järjestelyistä vastuussa olevat henkilönne voivat nautti yritysjuhlista muiden mukana.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa yritystapahtuman suunnittelussa tiloihin tutustumisesta loppuun asti.

Olemme koonneet vuosien aikana yhdessä asiakkaiden kanssa toteutettujen yritystapahtuminen antamat kokemukset yhteen ja alla on listattuna tärkeimpiä esille nousseita teemoja onnistuneiden yritysjuhlien suunnittelussa;

Yritysjuhlien sijainti ja saavutettavuus

Saatte kauttamme myös kuljetuspalvelut kaikkialta joten kaikien on helppo saapua. Toki myös omalla autolla meille pääsee ja ilmaista parkkitilaa on reilusti. Poukamaan on helppo tulla niin maitse kuin meriteitse.

Sopivatko tilat yritysjuhlan teemaan?

Poukamasta löytyy monia erilaisia tiloja, jotka ovat muokattavissa kaikenlaisiin yritysjuhliin yrityksen gaalailloista rentoihin, kesäisiin grillijuhliin.

Varaa tilat yritysjuhlaan ajoissa!

Tilojen varaus on hyvä tehdä ajoissa. Yksityiskohtia ehtii tarkentamaan sen jälkeen rauhassa.

Hallinnoi yritysjuhlien kutsuja

Halutessanne myyntipalvelumme auttaa yritysjuhlan kutsujen lähettämisessä ja hallinnoinnissa.

Nauti myös itse muiden mukana

Kun kaikki suunnitellaan hyvin ja me Poukamassa pystymme reagoimaan yllätyksiinkin joustavasti voi vastuuhenkilötkin nauttia yritysjuhlan tunnelmasta muiden mukana.

Laskutus

Joustavat maksutavat yhdellä laskulla aina paikan päällä maksamiseen ovat mahdollisia Poukamassa.

Nämä asiat on hyvä pitää mielessä, kun alat suunnittelemaan yritystapahtumaa Porvoossa.

Myös erilaiset aktiviteetit yllättävät vieraamme ja antavat heille ikimuistoisia elämyksiä yritystapahtumista ja yristysjuhlissa. Illan voi päättää saunaosastomme löylyissä tai ulkopaljussa.

Järjestä yritysjuhlat Porvoossa lähellä Helsinkiä

Porvoon keskusta sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Poukamasta ja Helsinkiin on vajaan tunnin matka. Pihaltamme löytyy aina kosolti ilmaisia parkkipaikkoja! Yhteistyökumppanimme Oy Kaj Forsblom kyyditsee teidät turvallisesti ovelta ovelle ja kauttamme saatte halutessanne kuljetuksen myös meritse. Kokoushotellimme majoittaa reilut 70 yritysjuhlanne vierasta.

Saaristolaismenulla höystetyt yritystapahtumat

Ammattitaitoinen keittiömestarimme valmistaa herkullisia saaristolaisruokia lähituotetuista raaka-aineista. Voit valita yritystapahtumaan jonkun herkullisista menuistamme tai voimme räätälöidä tarjoilut teidän toiveittenne mukaan.

TILAMME YRITYSTAPAHTUMIIN JA YRITYSJUHLIIN

Monipuoliset ja muokattavat tilat yritystapahtumiin ja yrityksen juhliin Porvoossa
 • Merisali
  200 hlöä + terassi
 • Kalastajan venevaja
  50 hlöä +  terassi
 • Luotsimaja 
  14 hlöä + terassi
 • Jemma 
  15 hlöä +  terassi

Oletko järjestämässä yritysjuhlat? Kerro millaiset yritysjuhlat haluat ja me toteutamme ne!

Poukamassa on kuusi hyvin erilaista juhlatilaa joissa erikokoiset ja teemaiset yritysjuhlat onnistuvat ja jotka ovat muokattavissa kaikenlaisiin yritysjuhliin gaalailloista rentoihin yrityksen kesäpäiviin ja grillijuhliin.

Ohjelmaa yritysjuhlaan

Meiltä saat monipuolista ohjelmaa yritysjuhliin. Erilaiset merelliset aktiviteetit ja kisailut ovat suosittuja ja hauskoja ohjelmanumeroita  yrityksen juhlissa ympärivuoden. Erilaisia ohjelmia yritysjuhlaan löytyy niin sisälle kuin uloskin. Yritysjuhlan teema voidaan tuoda myös osaksi ohjelmaa mm. värein, asustein ja muokkaamalla aktiviteettien nimiä ja sisältöä yritysjuhlaan sopivaksi. Kerro meille millaista ohjelmaa ja  aktiviteetteja haluaisit yrityksen juhlaan. Tutustu ohjelmapalveluumme.

Lisää saunaosasto osaksi yritysjuhlaa

Yritysjuhlan yhteyteen voitte varata tilavan saunaosastomme paljuineen. Kesäiset drinkit  maistuvat saunan terassilla yritysjuhlan vieraille. Tilausravintolamme tarjoilee myös saunalla yritysjuhlan teeman ja vuodenajan mukaiset herkut.

Yritysjuhlan tarjoilut omasta keittiöstämme

Meidän kauttamme saat siis yritysjuhliinne herkulliset tarjoilut. Kaikki tarjoilut yritysjuhliin tulee omasta tilauskeittiöstämme. Valittavana on kauden mukaisia buffet tarjoiluja mutta myös juhlavat, pöytiin tarjoillut illaiset onnistuvat yritysjuhlissa. 

Teeman mukaiset juomatarjoilut yritysjuhlassa

Yritysjuhliin saa aivan uutta särmää kun juomatarjoilukin mietitään teemaan ja juhlan aiheeseen sopivaksi. Voimme vaikka tuoda tarjolle oluet omilla etiketillänne tai suunnitella cocktailit yrityksenne värein. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna asiantuntevan henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoiset yrityksen juhlat Porvoossa!

Bändit, taikurit ja muut esiintyjät yritysjuhlaan

Saatte kauttamme kaikki muutkin palvelut kuten livebändit, taikurit, koomikot tai vaikka drinkkikoulun yritysjuhlaan joustavasti samalle tilausvahvistukselle ja laskulle.

Kaiken kruunaa upea merellinen miljöö alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tervetuloa juhlimaan ikimuistoisia yritysjuhlia!

Keskity juhlimiseen, me hoidamme järjestelyt

Meidän kauttamme saat:
 • apua kutsujen lähettämiseen ja osallistujalistan hallinnoimiseen
 • juhlaväen kuljetuksen bussilla tai meriteitse
 • monipuoliset tilat isollekin ryhmälle
 • herkulliset tarjoilut
 • esiintyjiä ja juhlaohjelmaa
 • aktiviteetteja
 • saunan ja paljun
 • majoituksen jopa 70 hengelle.

Pyydä tarjous >>

Yrityksen juhlat jylhällä kalliolla tai tunnelmallisessa rantavajassa

Poukaman päärakennuksesta avautuvat jylhät maisemat Byvikenin lahdelle. Päärakennuksen suurimpaan tilaan, Merisaliin, mahtuu jopa 200 hengen seurue yrityksen juhliin.

Kallion juurella, rannan tuntumassa sijaitsevat vanhaa tunnelmaa henkivä Verkkovaja ja rustiikkinen Kalastajan venevaja. Molempien tilojen yhteydessä on tilavat ja katetut terassit. Täällä järjestät ikimuistoiset ja persoonalliset yrityksen juhlat!

Tutustu juhlatiloihimme >>

Mausta juhlat aktiviteeteilla

Paintball-kisat, rauhallista melontaa, aivopähkinöitä tai vaikka jäänveistoa. Meillä on ohjelmaa joka makuun yrityksen juhlaan. Tutustu aktiviteetteihimme!

Saaristolaisherkkuja omasta keittiöstämme yritysjuhlaan

Ammattitaitoinen keittiömestarimme valmistaa herkullisia saaristolaisruokia lähituotetuista raaka-aineista. Voit valita jonkun valmiista menuistamme tai voimme räätälöidä tarjoilut teidän toiveittenne mukaan yrityksen juhlan tarjoilut. Yritysjuhlan illallinen voi olla joko rento buffet tarjoilu ja Lue lisää!

Hotelli Poukamassa yritysjuhlat jatkuvat aamuun saakka!

Hotelli Poukamassa on yhteensä 25 tilavaa 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö. Koko hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta. Järjestämme tarvittaessa myös lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Kysy isompien yritysjuhla ryhmien majoitusta myyntipalvelustamme.

Järjestä yritysjuhlat meidän kanssamme

Varaa upeat juhlatilat, aktiviteetit ja ruokailu Poukamalta! Yritysjuhlat kanssamme ovat huolettomat ja viihdyttävät.
Yritystapahtumat Merisalissa

Merisali

150-200 henkilöä

Merisalista avautuu esteetön merinäköala Byvikenin lahdelle. Merisali on erittäin toimiva tila isompiin kokouksiin ja sen varustukseen kuuluvat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä mikrofoni. Merisalin yhteydessä on 120-paikkainen meriterassi, jota voi hyödyntää muun muassa kokouksen yhteydessä ryhmätyötilana ja taukopaikkana.

Tilat yritysjuhliin porvoon saaristossa

Venevaja

50 henkilöä + 40 henkilön terassille

Venevaja sijaistee ainan meren rannassa. Pitkä lankkupöydät ja penkit luovat upeat puitteet yritysjuhlalle. Katettu terassi ja rannan tulipaikka kruunaavat kokonaisuuden

Yritysjuhlat- ja tapahtumat Sandels

Luotsimaja

max 14 henkilöä

Onko toiveissasi rento tila lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen. Eversti Sandelsin kabinetti on viihtyisä kokoustila.