Skip to main content
Yritysjuhlat ja yritystapahtumat

Yritystapahtumat ja yristysjuhlat Porvoossa

Porvoon saaristossa – alle tunnin matkan päässä Helsingistä

Järjestä ikimuistoiset yritystapahtumat ja yristysjuhlat Porvoon saaristossa

Suunnitteletko yritystapahtumaa tai ehkä yrityksen juhlaa? Meillä järjestät unohtumattomat yritysjuhlat  ja yritystapahtumat Porvoon saaristomaisemissa. Juhli hyvästä ruoasta ja merinäköalasta nauttien ja tuo sisältöä yritystapahtumaasi erilaisilla aktiviteeteillamme.

Monipuoliset tilat sisällä ja ulkona mahdollistavat niin pienet yritysjuhlat kuin suuretkin yritystapahtumat. Porvoon Poukaman kuusi erilaista juhlatilaa on helppo sisustaan yritysjuhlanne teeman mukaisesti. Oli yritystapahtuma sitten yrityksenne vuosijuhla, pikkujoulut tai mikä tahans yritysjuhlan aihe autamme niiden toteutuksessa alusta loppuun.

Päärakennuksen juhlatiloistamme avautuvat upeat maisemat. Kun astut suurimpaan juhlatilaamma, Merisaliin, aukeaa koko seinän levyisistä ikkunoista upea merinäköala kohti Byvikenin lahtea ja upeaa Porvoon saaristoa. Merisaliin mahtuu jopa 200 hengen juhlaseurue viettämään yrityksenne juhlaa. Persoonalliset juhlatilat kuten Jemma ja rustiikkinen Kalastajan venevaja, sijaitsevat aivan meren rannassa. Molempien yhteydessä on myös tilavat ja katetut terassit. Tutustu juhlatiloihimme!

Pyydä tarjous >>

Vaivattomat yritystapahtumat

Meillä kaikenlaisten yritystapahtumien järjestäminen on helppoa. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa yritystapahtuman suunnittelussa tiloihin tutustumisesta loppuun asti. Olemme koonneet vuosien aikana yhdessä asiakkaiden kanssa toteutettujen yritystapahtuminen antamat kokemukset yhteen ja alla on listattuna tärkeimpiä esille nousseita teemoja yritystapahtuman suunnittelussa;

Sijainti ja saavutettavuus

Saatte kauttamme myös kuljetuspalvelut kaikkialta joten kaikien on helppo saapua. Toki myös omalla autolla meille pääsee ja ilmaista parkkitilaa on reilusti. Poukamaan on helppo tulla niin maitse kuin meriteitse.

Sopivatko tilat yritystapahtuman teemaan?

Poukamasta löytyy monia erilaisia tiloja, jotka ovat muokattavissa kaikenlaisiin yritystapahtumiin yrityksen gaalailloista rentoihin, kesäisiin grillijuhliin.

Varaa tilat ajoissa!

Tilojen varaus on hyvä tehdä ajoissa. Yksityiskohtia ehtii tarkentamaan sen jälkeen rauhassa.

Hallinnoi kutsuja

Halutessanne myyntipalvelumme auttaa yritystaopahtuman kutsujen lähettämisessä ja hallinnoinnissa.

Nauti myös itse muiden mukana

Kun kaikki suunnitellaan hyvin ja me Poukamassa pystymme reagoimaan yllätyksiinkin joustavasti voi vastuuhenkilötkin nauttia yritystapahtuman tunnelmasta muiden mukana.

Laskutus

Joustavat maksutavat yhdellä laskulla aina paikan päällä maksamiseen ovat mahdollisia Poukamassa.

Nämä asiat on hyvä pitää mielessä, kun alat suunnittelemaan yritystapahtumaa Porvoossa.

Myös erilaiset aktiviteetit yllättävät vieraamme ja antavat heille ikimuistoisia elämyksiä yritystapahtumista ja yristysjuhlissa. Illan voi päättää saunaosastomme löylyissä tai ulkopaljussa.

Järjestä yritystapahtumat Porvoossa lähellä Helsinkiä

Porvoon keskusta sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Poukamasta ja Helsinkiin on vajaan tunnin matka. Pihaltamme löytyy aina kosolti ilmaisia parkkipaikkoja! Yhteistyökumppanimme Oy Kaj Forsblom kyyditsee teidät turvallisesti ovelta ovelle ja kauttamme saatte halutessanne kuljetuksen myös meritse. Kokoushotellimme majoittaa reilut 70 yritysjuhlanne vierasta.

Saaristolaismenulla höystetyt yritystapahtumat

Ammattitaitoinen keittiömestarimme valmistaa herkullisia saaristolaisruokia lähituotetuista raaka-aineista. Voit valita yritystapahtumaan jonkun herkullisista menuistamme tai voimme räätälöidä tarjoilut teidän toiveittenne mukaan.

TILAMME YRITYSTAPAHTUMIIN JA YRITYSJUHLIIN

Monipuoliset ja muokattavat tilat yritystapahtumiin ja yrityksen juhliin Porvoossa
 • Merisali
  200 hlöä
 • Kalastajan venevaja
  50 hlöä
 • Merikabinetti 1 ja 2
  36 hlöä
 • Jemma
  15 hlöä

Merisalin, Venevajan ja Jemman yhteydessä myös terassit.

Yritystapahtumat Merisalissa

Merisali

150-200 henkilöä

Merisalista avautuu esteetön merinäköala Byvikenin lahdelle. Merisali on erittäin toimiva tila isompiin kokouksiin ja sen varustukseen kuuluvat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä mikrofoni. Merisalin yhteydessä on 120-paikkainen meriterassi, jota voi hyödyntää muun muassa kokouksen yhteydessä ryhmätyötilana ja taukopaikkana.

Yritysjuhlat Merikabinetissa

Merikabinetti 1

30 henkilöä

Merikabinetti 1 on upealla merinäköalalla varustettu kokoustila, joka sijaitsee myös päärakennuksessamme. Kabinetissa on suuri yhtenäinen pöytä, jonka äärelle mahtuu istumaan 20 henkilöä.

Yritystapahtumat Merikabinetissa

Merikabinetti 2

max 30 henkilöä

Merikabinetti 2:n näköala avautuu sekin näyttävästi merelle. Myös tämä kokoustila sijaitsee päärakennuksessa, ja kabinetti tarjoaa upeat puitteet jopa 30 hengen kokouksiin.

Yritysjuhlat- ja tapahtumat Sandels

Sandels

max 14 henkilöä

Onko toiveissasi rento tila lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen. Eversti Sandelsin kabinetti on viihtyisä kokoustila.