Skip to main content
Poukaman ohjelmapalvelu

Ohjelmapalvelu

Hauskanpito on vakava asia

Poukaman ohjelmapalvelun ammattitaitoiset ja kokeneet elämysasiantuntijat auttavat sinua suunnittelemaan tapahtuman, joka jää mieleen. Me tiedämme, millä ihmiset saadaan viihtymään.

Poukamassa järjestät ikimuistoiset kokoukset, virkistyspäivät, pikkujoulut, asiakastilaisuudet ja juhlat aina riehakkaista polttareista juhlaviin 80-vuotissyntymäpäiviin. Poukama sijaitsee Porvoossa vain alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja muusta pääkaupunkiseudusta.

Poukaman ohjelmapalvelu auttaa tapahtuman järjestämisessä aivan alkumetreiltä saakka joustavasti.

Toteutamme ruokailut ja ohjelmapalvelut omalla henkilökunnalla ja kalustolla, joten meidän on nopea ja helppo reagoida muutoksiin lyhyelläkin varoitusajalla.

Me myös etsimme puolestasi kaikki onnistuneeseen tapahtumaan tarvittavat ja haluamanne palvelut, eli saatte kaiken selkeästi yhdelle tilausvahvistukselle ja laskulle.

Heitä siis huolesi! Keskity juhlimiseen!

Huimat ja rentouttavat aktiviteetit

Millainen elämys saisi olla? Aktiviteetteja, jotka laittavat polvet vapisemaan ja tukan putkelle? Tai jotain sellaista, joka herättää harmaantuneet aivosolut ja saa työporukan puhaltamaan yhteen hiileen?

Poukaman ohjelmapalvelu on kehittänyt Poukamaan kattavan listan erilaisia aktiviteetteja. Valikoimasta löytyy erilaisia team building -kisailuja sekä merellisiä vaihtoehtoja kuten melontaretket, kirkkovenesoutu, venesafarit sekä kalastusretket.

Meillä voitte myös rauhoittua metsässä aistipolulla tai sieniretkellä. Talvisin viemme jäälle ja lumikenkäkävelylle.

Aktiviteettimme on suunniteltu viihdyttämään jokaista ikään ja taitotasoon katsomatta.

Esiintyjiä ja baarishow

Poukaman ohjelmapalvelu järjestää myös ohjelmaa, jossa osallistujat saavat nauttia esityksistä penkillä istuen. Meidän kauttamme saat mm. taikurin, live-musiikkia ja baarimestarinäytöksiä.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. taikuri Simo Aalto, Showbartenders ja Magnum Live

Ota yhteyttä Poukamaan >>

Kruunaa tapahtuma saunalla, paljulla ja herkullisella ruoalla

Kokemuksella voimme sanoa, että saunailta on aina toimiva ohjelmanumero.

Poukaman viihtyisään tilaussaunaan mahtuu jopa 100 hengen porukka saunomaan. Tilaussaunaan kuuluu yhteinen oleskelutila, sisäuima-allas ja ulkoporeallas, josta voi tähyillä saariston kirkasta tähtitaivasta juomia siemaillen.

Tilausravintolamme Kalastajan tytär pitää huolen, että tapahtumanne vieraat saavat juuri sellaisia makunautintoja, kuin haluatte. Olemme koonneet myös valmiita menuja tuoreita, lähituotettuja raaka-aineita suosien.

Ohjelmapalvelu ja saunatilat samasta paikasta. Meille Poukamaan Porvooseen kannattaa tulla kauempaakin!

Saunatilat kruunaavat tapahtumat