Skip to main content

Melontaa

Porvoon saaristossa

Lähde saariston vesille rentoutumaan elämyksellisille melontaretkillemme.

Ammattitaitoiset ja koulutetut ohjaajamme neuvovat sinua melonnan perusteissa ja huolehtivat turvallisuudestasi. Retkillämme pääset tutustumaan kauniiseen saaristoluontoon, sen rikkaaseen linnustoon ja vaihtelevaan maastoon. Retken aikana voimme nousta omalle saarellemme, jossa nautimme lämpimät nokipannukahvit laavun suojissa. Melonta Porvoon saaristossa on aina elämys!

Poukaman ranta sopii hyvin myös aloittelijoille, sillä alue on suojaisa ja meri tyyni. Aivan aloittelijat pääsevät siten kokeilemaan melontaa turvallisesti.

Meillä on sekä yhden että kahden hengen kajakkeja, jotka ovat helppoja käsitellä myös aloittelijoille.

Pukeuduthan melontaretkelle niin, että olet suojautunut kylmältä, roiskeilta ja porottavalta auringolta.

Sauna & majoitus

Yhdistä melontaretki rentouttavaan saunailtaan tai jää vaikka koko yöksi. Hotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa!

Olemme lähellä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
info(at)kokouspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

melonta kohottaa kuntoa

Melonta kohottaa kuntoa ja rentouttaa

Melonta parantaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Kun tekniikka on kohdillaan, melonta on kokonaisvaltaista liikuntaa, joka vahvistaa keskivartaloa, jalkoja ja käsiä – koko kehoa.

Melonta sopii erityisen hyvin toimistotyötä tekeville, sillä se pistää selän kiertämään puolelta toiselle ja vahvistaa tärkeitä tukilihaksia.

Melontaretki oppaan johdolla

Melontaretki oppaan johdolla

Melontaretki Porvoon Poukamassa vie sinut oppaan johdolla kauniiseen saaristomaisemaan nauttimaan luonnosta ja sen kiireettömyydestä.

Alueella on paljon lintuja, joten retken aikana voit vaikka bongailla harvinaisempiakin lajeja!

Ennen vesille lähtöä järjestetään lyhyt melontakurssi, jossa opas käy läpi melonnan tekniikan sekä turvallisuusasiat. Puemme pelastusliivit, ja opas auttaa vieraat kajakkeihin. Melontakalustona käytetään yhden ja kahden hengen kajakkeja, jotka ovat helppoja ensikertalaisillekin.

Kun kaikki ovat turvallisesti vesillä, lähdemme oppaan johdolla melomaan pitkin saaristoa.

Järjestämme eritasoisia ja -pituisia retkiä kunkin porukan omien toiveiden mukaan. Minimiosallistujamäärä on 2 henkilöä.

Melonta Porvoon saaristossa on ihana kokemus!

Retken pituus ja vaativuus sovitetaan aina ryhmälle sopivaksi. Retkiin, joissa pidetään evästauko, on kuitenkin hyvä varata aikaa kaksi tai kolme tuntia.

Tervetuloa melontaretkelle Porvooseen!