Skip to main content

Virkistys­päivä- tai kokous­tarjoilu

Porvoo

Vatsa kurnien on vaikea virkistäytyä ja olla luova!

Hyvä ruoka – parempi mieli. Poukaman oma keittiömestari  suunnittelee ja valmistaa työporukallenne sopivat ateriat lähialueen tuoreista raaka-aineista.

Voitte valita aterianne valmiista menuista tai suunnitella sen yhdessä keittiömestarimme kanssa. Tutustu valmiisiin menuihimme.

Energiaa antava kokoustarjoilu Porvoon saaristossa

Kokousvieraitamme hemmotellaan aina kahvilla, teellä, raikkaalla vedellä ja hedelmillä, jotka kuuluvat kokouspaketteihin. Yöpyvien kokousvieraittemme päivä alkaa aina maittavalla, täyttävällä saaristolaisaamiaisella, joka kuuluu yöpymisen hintaan.

  • Omasta keittiöstä

    Omasta keittiöstä

  • Virtaa kokoustarjoiluista

    Virtaa kokoustarjoiluista

  • Kahvipöydän antimia

    Kahvipöydän antimia

Teemakokoukset teema-annoksilla

Erilaisiin teemakokouspäiviin olemme suunnitelleet niihin sopivat ruokalistat: Hyvinvointipakettiimme kuuluu terveellinen, Sporttipakettiin energiaa antava, Elämyspakettiin saaristoelämyksiä tarjoileva ja Tiimipakettiin tiimillenne suunnitellut ruoka-annokset. Lue lisää teemapaketeistamme!

Kokoustarjoilut raittiissa ilmassa

Miten olisi nokipannukahvit ja tikkunokkapullat nuotiolla – tai eräkokkisota koko porukalle? Poukaman ruokaelämykset tekevät kokous- ja virkistyspäivistänne ikimuistoiset!

Inspiroivat kokoustilat merenrannalla

Poukamalla on useita erilaisia kokoustiloja, joista suurimpaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Päärakennuksen tiloista avautuvat upeat meri- ja metsämaisemat. Persoonallisempaa ja rennompaa kokousta suunnitteleville sopivat Kalastajan Venevaja ja idyllinen Verkkovaja. Lue lisää.

Lue lisää >

Monipuolisia elämyksiä Porvoossa

Poukama tarjoaa runsaasti erilaisia elämyksiä, jotka kohottavat ryhmähenkeä ja virkistävät mieltä. Tutustu virkistyspäivätarjontaamme, kokouspaketteihimme tai kasaa omanlainen päivä kattavasta aktiviteettivalikoimastamme!

Miltä kuulostaisi esim. rentouttava melontaretki rauhallisella Byvikenin lahdella tai työpaineiden purkaminen välikuulakisassa? Kerrankin saa tykittää kunnolla!

Tutustu aktiviteetteihimme >