Poukaman teemalliset

Kokous­paketit

Miten saada tiimihenki kohoamaan kattoon? Miten tehdä kokouspäivästä unohtumaton elämys? Voisiko kokouksen yhteydessä parantaa kuntoa?

Poukamalla on yli 20 vuoden kokemus ikimuistoisten kokousten ja tapahtumien järjestämisestä. Olemme kehittäneet neljä erilaisista teemallista kokouspakettia.

Voitte myös räätälöidä kokouspaketit toiveittenne ja tarpeittenne mukaan listastamme– tai yhdistellä pakettien eri osia uudeksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Oletteko valmiita avaamaan pakettimme?

Hyvinvointi kokouspaketit

Haluatteko tehokkaan ja inspiroivan kokouksen lisäksi edistää työntekijöiden hyvinvointia? Hyvinvoiva työntekijä on onnellisempi, tehokkaampi ja luovempi.

Tiimi kokouspaketit

Vaatiiko liiketoimintanne saumatonta tiimityöskentelyä? Yhteiset rennot kokemukset lujittavat yhteistyöhenkeä tehokkaammin kuin jokapäiväinen yhdessä työskentely. Irtiotto, jännitys ja onnistuminen parantavat tiimin toimivuutta ja luottamusta.

sportti kokouspaketit

Haluatteko kokouspäivän jälkeen nostaa hien pintaan porukalla? Sporttipaketissa pääsette purkamaan höyryjä ja päästelemään stressiä – samalla tiimihenki kohoaa!

elämys kokouspaketit

Miksi tyytyä neuvotteluhuoneessa kykkimiseen, kun voitte tehdä kokouspäivästä unohtumattoman elämyksen? Tutustukaa ihanaan Porvoon saaristoon ja sen vehreään luontoon aktiviteettiemme avulla.

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas