kokouspaketit lähellä Helsinkiä
Järjestä persoonallinen kokous vaivattomasti — valitse teemallinen kokouspaketti

Kokous­paketti Porvoo

Poukamalla on yli 20 vuoden kokemus ikimuistoisten kokousten sekä tapahtumien järjestämisestä. Me tiedämme, miten tiimihenki kohotetaan kattoon ja kuinka kokouksesta tehdään unohtumaton elämys.

Olemme kehittäneet neljä teemallista kokouspakettia: Hyvinvointi-, Sportti-, Tiimi- ja Elämyskokous (lisätietoa sivun alalaidalla). Kukin kokouspaketti sisältää ryhmän koon mukaisen kokoustilan, teeman mukaiset tarjoilut sekä kokouspalvelut.

Kokouksen jälkeen heittäydytään teeman mukaisiin aktiviteetteihin ja rentoudutaan saunassa tai paljussa.

Kalastajan tytär -ravintolamme valmistama saaristolais-illallinen kruunaa illanvieton. 

Räätälöi oma kokouksesi

Voit valita Hyvinvointi-, Sportti, Tiimi- tai Elämyskokouspaketin tai räätälöidä kokouksen omien toiveittesi mukaan.

Tutustu aktiviteetteihimme, ravintolamme menuihin ja kokoustiloihimme ja luo juuri sellainen päivä, joka sopii teille. Myyntitiimimme kuulee mielellään hulluimmatkin ideanne ja toiveenne ja auttaa löytämään niihin ratkaisut! Ota yhteyttä!

Nauti täysillä päiväsi sisällöstä, me huolehdimme järjestelyistä. Tehdään yhdessä ikimuistoinen kokouspaketti.

Porvoo sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Puokamasta, Helsinkiin on vajaa tunnin ajomatka. 

Muistattehan myös kysyä kuljetuksia ryhmällenne! Järjestämme kumppanimme Oy Kaj Forsblom Ab:n kanssa kuljetukset kaikkialta Suomesta.

Pyydä tarjous!

4 x teemallinen kokouspaketti Porvoo

Hyvinvointi kokouspaketit

Kaipaatteko lisää virtaa arkeen? Tämä kokouspaketti lisää porukkanne hyvinvointia! Työnantajakin iloitsee, sillä hyvinvoiva työntekijä on tutkimusten mukaan tehokkaampi ja luovempi. 

Tiimi kokouspaketit

Vaatiiko liiketoimintanne saumatonta tiimityöskentelyä? Yhteiset rennot kokemukset lujittavat yhteistyöhenkeä tehokkaammin kuin jokapäiväinen yhdessä työskentely. Tämä kokouspaketti auttaa teitä puhaltamaan yhteen hiileen. 

sportti kokouspaketit

Haluatteko kokouspäivän jälkeen nostaa hien pintaan porukalla? Sporttipaketissa pääsette purkamaan höyryjä ja päästelemään stressiä – samalla tiimihenki kohoaa!

elämys kokouspaketit

Miksi tyytyä neuvotteluhuoneessa kykkimiseen, kun voitte tehdä kokouspäivästä unohtumattoman elämyksen? Tutustukaa ihanaan Porvoon saaristoon ja sen vehreään luontoon aktiviteettiemme avulla.

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas