kokouspaketit lähellä Helsinkiä
Poukaman teemalliset kokouspaketit lähellä Helsinkiä

Kokous­paketit

Miten saada tiimihenki kohoamaan kattoon? Miten tehdä kokouspäivästä unohtumaton elämys? Voisiko kokouksen yhteydessä parantaa kuntoa? Poukamassa onnistuvat nuo kaikki ja sijaintimmekin on aivan Helsingin lähellä.

Poukamalla on yli 20 vuoden kokemus kokouspalveluista ja ikimuistoisten kokousten sekä tapahtumien järjestämisestä. Olemme kehittäneet neljä erilaisista kokonaisuutta ja teemallista kokouspakettia.
Kokouspaketit sisältävät ryhmän koon mukaisen kokoustilan, teeman mukaiset kokoustarjoilut sekä kokouspalvelut.
Kokouksen jälkeen rentoudutaan teeman mukaisessa aktiviteetissa ja saunaosastolla.
Oman Kalastajan tytär-ravintolamme valmistama illallinen kruunaa illanvieton. 

Tutustu kokouspaketteihin alta.

Nämä kokouspaketit on kasattu erilaisilla teemoilla mutta toki voitte myös räätälöidä kokouspaketit toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Meiltä löytyy tarvittessa ryhmätyöskentelyyn omat tilat. 
Jos näistä kokouspaketeista ei mikään suoraan vastaa kokouspäivän toiveitanne voitte myös yhdistellä kokouspakettien eri osia uudeksi kokonaisuudeksi.  Myyntitiimimme kuulee myös mielellään hulluimmatkin ideanne ja toiveenne ja auttaa löytämään niihin ratkaisut.

Kaikki kokouspäivät ja muut tapahtumat suunnitellaan niin tarkasti että kaikki vieraamme voivat keskittyä täysillä nauttimaan päivän sisällösta ja Poukaman henkilökunta huolehtii kaikesta.

Muistattehan myös kysyä kuljetuksia ryhmällenne. Yhdessä kumppanimme Oy Kaj Forsblom Ab:n kanssa järjestämme kuljetukset kaikkialta Suomesta.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä tarjous!

Oletteko valmiita avaamaan pakettimme?

Hyvinvointi kokouspaketit

Haluatteko tehokkaan ja inspiroivan kokouksen lisäksi edistää työntekijöiden hyvinvointia? Hyvinvoiva työntekijä on onnellisempi, tehokkaampi ja luovempi.

Tiimi kokouspaketit

Vaatiiko liiketoimintanne saumatonta tiimityöskentelyä? Yhteiset rennot kokemukset lujittavat yhteistyöhenkeä tehokkaammin kuin jokapäiväinen yhdessä työskentely. Irtiotto, jännitys ja onnistuminen parantavat tiimin toimivuutta ja luottamusta.

sportti kokouspaketit

Haluatteko kokouspäivän jälkeen nostaa hien pintaan porukalla? Sporttipaketissa pääsette purkamaan höyryjä ja päästelemään stressiä – samalla tiimihenki kohoaa!

elämys kokouspaketit

Miksi tyytyä neuvotteluhuoneessa kykkimiseen, kun voitte tehdä kokouspäivästä unohtumattoman elämyksen? Tutustukaa ihanaan Porvoon saaristoon ja sen vehreään luontoon aktiviteettiemme avulla.

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas