Skip to main content

Hotelli

kokouksiin, juhlavierailla, perhereissuihin ja polttareihin

Poukaman huoneet

Hotellissamme on 25 viihtyisää 2–4 hengen huonetta. Kaikkiaan hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta. Järjestämme tarvittaessa myös lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Poukaman huoneet sopivat kokous- ja juhlavieraille kuin yksityisille matkailijoillekin.  Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö.

Tervetuloa yöksi meren rannalle!

 • Meri Deluxe
  2-4 hlöä
 • Metsä Standard
  2-3 hlöä
 • Poukama Standard
  2 hlöä
 • Perhehuone
  4-6 hlöä

Viihtyisät huoneemme

Meri Deluxe

2-4 hengen huoneet

Tilavista kahden hengen huoneistamme on jylhät näkymät kohti saaristoa. Jokaisessa Meri Deluxe -hotellihuoneessa on oma kylpyhuone, viihtyisä oleskelutila nojatuoleineen ja sohvineen, mukavat ja isot sängyt sekä lisävuodemahdollisuus.

VARUSTUS

Kahvinkeitin, jääkaappi, vesipiste, kylpyhuone, TV, oleskelualue

Metsä Standard

2-3 hengen huoneet

Yövy kuin keskellä metsää mutta kaikin mukavuuksin. Kahden hengen huoneiden ikkunoista näkyvät vehreät metsämaisemat. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja lisävuodemahdollisuus, osassa oma keittiötila. Metsä Standard -huoneita on yhteensä seitsemän.

VARUSTELU

Kahvinkeitin, jääkaappi, kylpyhuone, TV

Poukama Standard

2 hengen huoneet

Hotellissamme on yhteensä 7 siistiä 1–2 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja televisio.

VARUSTELU

Kahvinkeitin, jääkaappi, kylpyhuone, TV

Perhehuone Merilokki

4-6 hengen huone

Lapsiperheen tarpeisiin suunnitelluissa perhehuoneissamme on yli 50 neliötä tilaa temmeltää. Jokaisessa huoneessa on oma täysin varustettu keittiö ja mahdollisuus lisävuoteille. Auton voi jättää parkkiin aivan huoneen oven eteen; siirtyminen matkalaukkujen ja lasten kanssa on tehty mahdollisimman vaivattomaksi.

Hotellimme matala ranta sopii pienillekin lapsille ja isolla, avaralla pihalla on tilaa ulkoleikeille taaperosta vaariin. 

VARUSTELU

Keittiö, jääkaappi, kylpyhuone, TV, kahvinkeitin