Skip to main content

Juhlatilat yritysjuhliin

Porvoo
Yritysjuhlaane merimaisemia jylhältä kalliolta ja rustiikkista Venevajan romantiikkaa

Järjestä upeat yritysjuhlat Porvoon saaristossa. Sijaitsemme vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin vilskeestä ja alle tunnin päässä ovat Helsinki, Kouvola, Kotka ja Hyvinkää.

Poukamasta löydät useita erilaisia juhlatiloja joihin voimme toteuttaa juuri sellaiset yritysjuhlat kuin toivotte.
Juhlatiloistamme suurimpaan, Merisaliin, mahtuu jopa 200 henkeä. Rustiikkisen venevajan pitkien lankkupöytien ääreen mahtuu n 60 juhlijaa. Intiimimmät ja persoonallisemmat juhlat järjestät Jemmassa, luotsimajassa ja Kalastajan venevajassa.

TILAA MYÖS TODELLa ISOILLE YRITYSJUHLILLE

Jopa usean sadan hengen yritysjuhlat onnistuvat pihamaallamme, johon voimme rakentaa yhdessä kumppanimme juhlateltoilla upeat yritysjuhlat valitsemanne teeman mukaan.

Pyydä tarjous yritysjuhlista>>

Juhlatilamme yritysjuhliin

 • Merisali
  200 hlöä
 • Kalastajan venevaja
  60 + 40 terassilla
 • Jemma
  15 + 40 terassilla
 • Luotsimaja
  15 + 15 terassilla

Pihamaallemme saadaan rakennettua erilaiset ratkaisut isojenkin ryhmien juhliin. Kysy lisää !

Merisali

max 200 henkilöä

Korkealla kallionjyrkänteellä sijaitseva Merisali on valoisa ja avara juhlatila, jonka suurista ikkunoista avautuvat hulppeat maisemat merelle. Salista pääsee suoraan ulos osittain katetulle terassille. Merisaliin mahtuu hyvin jopa 200 juhlijaa ja tilaa jää vielä bändille ja tanssillekin!

Kalastajan venevaja

max 60/110 henkilöä

Upea uniikki Kalastajan Venevaja on entisöity vanhaa henkeä kunnioittaen. Vehreällä rantalehdolla sijaitsevassa vajassa on autenttinen ja romanttinen tunnelma. Ikkunoista näkyvät kimmeltävät maisemat merelle. Juhlasalin ovista pääsee suoraan puuterassille, joka on osittain katettu paviljongilla ja johon osuvat auringonlaskun viimeisen säteet. Terassilla juhlat jatkuvat satoi tai paistoi.

Verkkovaja

Verkkovaja

max 15 henkilöä

Idyllinen Verkkovajamme henkii menneiden aikojen tunnelmaa. Meren välitön läheisyys, luonnon rauha ja kivitakka antavat juhlille persoonalliset puitteet. Juhlista voitte nauttia myös terassilla, jolta avautuvat komeat maisemat kohti merta. Toista moista ei Porvoosta löydy!