Skip to main content

Team Building tapahtumat Porvoossa

Innostavat ja kannustavat tiimipäivät luovat pohjan tulokselle!

Yrityksen menestyksen salaisuus on menestyvä tiimi. Tuottoisin tiimi ei synny parhaiten koulutetuista yksilöistä – toisin kuin usein luullaan – vaan ryhmästä, jossa yksilöt tuntevat olonsa turvallisiksi ja vapaiksi ja jokainen voi siten käyttää omia vahvuuksiaan tiimin hyväksi. Luottamus rakennetaan tutustumalla toisiinsa ja tähän erilaiset team-building aktiviteetit tiimipäivillä ovat erinomainen työkalu.

Team building (tiimin kehittäminen, ryhmähengen kohottaminen, ryhmäytyminen) saa ihmiset lähentymään ja puhaltamaan yhteen hiileen. Näin myös yhteishenki kohoaa.

Tehokas tiimi syntyy rennosta vuorovaikutuksesta ja yhdessä tekemisestä. Varmista siis oman tiimisi tuloksellisuus ja varaa tiimipäivät!

Aktiviteetit parantavat yhteishenkeä

Poukaman team building -aktiviteettien avulla tiimin jäsenet tutustuvat toisiinsa ja ratkovat yhteishenkeä kohottavia tehtäviä.

Team building -aktiviteetit jäljittelevät työelämää: tiimi tekee töitä yhteisen päämäärän eteen, kaikkien panos on tärkeää ja yhteinen innostus vie eteenpäin.

Ota yhteyttä

Emäsalontie 152
06950 Porvoo
020 733 0000
info(at)kokouspoukama.fi

Olemme vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Parhaat aktiviteetit tiimeille

1. Saaren arvoitus – vuorovaikutustaitoja ja vahvuuksien etsimistä

Keskity, tee yhteistyötä, kerro ääneen ajatuksesi ja hyödynnä kunkin tiimiläisen vahvuuksia. Pakohuonetyylisessä Saaren arvoituksessa ratkotaan mysteeriä tiukassa aikataulussa. Tiimi kohtaa erilaisia tehtäviä, joiden selvittämiseen tarvitaan yhteistyötä.

Saaren arvoitus auttaa kehittämään keskinäistä vuorovaikutusta, kehittää toimintaa paineen alla ja parantaa tiimin yhteishenkeä.

Saatavilla ympäri vuoden!

2. Emäsalo Race – yhdessä kisaaminen tiivistää tiimiä

Tiimissä kilpaileminen lähentää ryhmänsä jäseniä aivan eri tavalla kuin itsekseen kisailu. Emäsalo Race on vauhdikas team building -joukkuekisa, jossa seikkaillaan pitkin Porvoon Emäsaloa ja ratkotaan hauskoja ja haastavia joukkuetehtäviä. Tiivis yhteistyö takaa paikan korkeimmalla palkintopallilla, jokaisella on oma tärkeä rooli, joka auttaa tiimiä selviytymään haasteista.

Emäsalo Racessa tiimi pääsee testaamaan, miten se toimii kilpailutilanteessa ja paineen alla. Työelämässäkin taisteluhenki on tarpeen, että työ pysyy mielekkäänä ja työn tulos tuottavana.

Saatavilla ympäri vuoden!

3. Saaristolaissoutu – koko tiimi samassa veneessä!

Saaristolaissoudussa soudetaan samaan suuntaan, samaan tahtiin ja joukkueen johtajan ohjeita seuraten. Tärkeää on yhteinen tahti ja rento mieli. Tiimi hakee yhteistä tempoa ensin Poukaman tyynissä rantavesissä, ja kun rytmi löytyy, keula suunnataan syvemmälle Porvoon kauniiseen saaristoon.

Tässä lajissa ei kilpailla vaan toimitaan yhteisen mission puolesta. Kaikilla on oma roolinsa ja yhteiset pelisäännöt.

4. Talvirieha

Talvirieha on täynnä hauskoja aktiviteettien jotka saavat veren kiertämään ja hymyn huulille. Talviriehassa ryhmänne pääsee nauttimaan talvisäästä raikkaissa aktiviteeteissa.

Ohjelman sisältö suunnitellaan sääolosuhteiden ja ryhmän toiveiden mukaan.

5. Pehtoorin aivomyrsky

Pehtoorin aivomyrsky on tiimikisailu, jonka sisältö määräytyy ryhmän koon mukaan. Tehtävinä voi olla esim. tiimihissi, Hanoin torni, 15x15x15 olympiarenkaat, sokkoköysi sekä suon ylitys.

Ohjelma on toteutettavissa ympäri vuoden.

Nyt tarvitaan tiimityöskentelyä ja nopeita hoksottimia!

6. Värikuulasota

Poukaman metsäradalla pelattava vauhdikas ja leikkimielinen värikuulapeli ”splättis” ei vaadi kovaa fyysistä kuntoa, ja jokainen liikkuu tyylillään.

Sovi tiimin kanssa strategiasta ja valmistaudu kamppailuun!

Voidaan järjestää ympäri vuoden.

Myös saunatilat

Poukaman päärakennuksen tilaussauna sopii isollekin ryhmälle. Tarvittaessa käyttöönne voidaan varata myös pienempi saunosasto, josta löytyy lisäksi upea palju.

Saunosastoillamme käytössänne on omat sauna- ja pukutilat naisille sekä miehille.

Jos haluatte päättää team building -aktiviteetit puhdistavalla saunalla, ottakaa meihin yhteyttä.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko tiimihenkeä kohottavasti aktiviteettipäivästä?

Varaa ikimuistoinen team building -päivä Poukamalta!

Muita tiimiaktiviteetteja

Rauhalliset Talviset