Virkistyspäivät

Yrityksen juhlat Porvoossa

Kerro millaiset yrityksen juhlat haluat, me toteutamme ne.

Poukamassa on kuusi hyvin erilaista juhlatilaa yrityksen juhliin, jotka ovat muokattavissa kaikenlaisiin juhliin gaalailloista rentoihin yrityksen kesäpäiviin ja grillijuhliin.

Meiltä saat monipuolista ohjelmaa yrityksen juhliin. Erilaiset merelliset aktiviteetit ja kisailut ovat suosittuja esimerkiksi yrityksen kesäpäivien ohjelmiksi.

Yrityksen juhlien yhteyteen voitte varata tilavan saunaosastomme paljuineen. Kesäiset drinkit yritysjuhlaan maistuvat saunan terassilla. 

Kaiken kruunaa upea merellinen miljöö alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Meidän kauttamme saat myös herkulliset tarjoilut, juhlaohjelmaa, aktiviteetteja, kuljetuksen ja majoituksen. Tutustu ohjelmapalveluumme.

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna asiantuntevan henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoiset yrityksen juhlat Porvoossa!

Saatte kauttamme kaikki ulkopuolisetkin palvelut joustavasti samalle tilausvahvistukselle ja laskulle.

Yrityksen juhlat jylhällä kalliolla tai tunnelmallisessa rantavajassa

Poukaman päärakennuksesta avautuvat jylhät maisemat Byvikenin lahdelle. Päärakennuksen suurimpaan tilaan, Merisaliin, mahtuu jopa 200 hengen seurue yrityksen juhliin.

Kallion juurella, rannan tuntumassa sijaitsevat vanhaa tunnelmaa henkivä Verkkovaja ja rustiikkinen Kalastajan venevaja. Molempien tilojen yhteydessä on tilavat ja katetut terassit. Täällä järjestät ikimuistoiset ja persoonalliset yrityksen juhlat!

Tutustu juhlatiloihimme >>

Mausta juhlat aktiviteeteilla

Paintball-kisat, rauhallista melontaa, aivopähkinöitä tai vaikka jäänveistoa. Meillä on ohjelmaa joka makuun yrityksen juhlaan. Tutustu aktiviteetteihimme!

Saaristolaisherkkuja omasta keittiöstämme

Ammattitaitoinen keittiömestarimme valmistaa herkullisia saaristolaisruokia lähituotetuista raaka-aineista. Voit valita jonkun valmiista menuistamme tai voimme räätälöidä tarjoilut teidän toiveittenne mukaan yrityksen juhlan tarjoilut. Lue lisää!

Hotelli Poukamassa juhlat jatkuvat aamuun saakka!

Hotelli Poukamassa on yhteensä 25 tilavaa 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö. Koko hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta. Järjestämme tarvittaessa myös lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Kysy isompien yritysjuhla ryhmien majoitusta myyntipalvelustamme.

Järjestä yrityksellesi juhlat meidän kanssamme

Varaa upeat juhlatilat, aktiviteetit ja ruokailu Poukamalta! Yritysjuhlat kanssamme ovat huolettomat ja viihdyttävät.

Keskity juhlimiseen, me hoidamme järjestelyt

Meidän kauttamme saat:
  • apua kutsujen lähettämiseen ja osallistujalistan hallinnoimiseen
  • juhlaväen kuljetuksen bussilla tai meriteitse
  • monipuoliset tilat isollekin ryhmälle
  • herkulliset tarjoilut
  • esiintyjiä ja juhlaohjelmaa
  • aktiviteetteja
  • saunan ja paljun
  • majoituksen jopa 70 hengelle.

Pyydä tarjous >>

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas