Skip to main content
Yritysjuhlat Porvoon saaristossa

Yritysjuhlat Porvoossa

Oletko järjestämässä yritysjuhlat? Kerro millaiset yritysjuhlat haluat ja me toteutamme ne!

Poukamassa on kuusi hyvin erilaista juhlatilaa joissa erikokoiset ja teemaiset yritysjuhlat onnistuvat ja jotka ovat muokattavissa kaikenlaisiin yritysjuhliin gaalailloista rentoihin yrityksen kesäpäiviin ja grillijuhliin.

Ohjelmaa yritysjuhlaan

Meiltä saat monipuolista ohjelmaa yritysjuhliin. Erilaiset merelliset aktiviteetit ja kisailut ovat suosittuja ja hauskoja ohjelmanumeroita  yrityksen juhlissa ympärivuoden. Erilaisia ohjelmia yritysjuhlaan löytyy niin sisälle kuin uloskin. Yritysjuhlan teema voidaan tuoda myös osaksi ohjelmaa mm. värein, asustein ja muokkaamalla aktiviteettien nimiä ja sisältöä yritysjuhlaan sopivaksi. Kerro meille millaista ohjelmaa ja  aktiviteetteja haluaisit yrityksen juhlaan. Tutustu ohjelmapalveluumme.

Lisää saunaosasto osaksi yritysjuhlaa

Yritysjuhlan yhteyteen voitte varata tilavan saunaosastomme paljuineen. Kesäiset drinkit  maistuvat saunan terassilla yritysjuhlan vieraille. Tilausravintolamme tarjoilee myös saunalla yritysjuhlan teeman ja vuodenajan mukaiset herkut.

Yritysjuhlan tarjoilut omasta keittiöstämme

Meidän kauttamme saat siis yritysjuhliinne herkulliset tarjoilut. Kaikki tarjoilut yritysjuhliin tulee omasta tilauskeittiöstämme. Valittavana on kauden mukaisia buffet tarjoiluja mutta myös juhlavat, pöytiin tarjoillut illaiset onnistuvat yritysjuhlissa. 

Teeman mukaiset juomatarjoilut yritysjuhlassa

Yritysjuhliin saa aivan uutta särmää kun juomatarjoilukin mietitään teemaan ja juhlan aiheeseen sopivaksi. Voimme vaikka tuoda tarjolle oluet omilla etiketillänne tai suunnitella cocktailit yrityksenne värein. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna asiantuntevan henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoiset yrityksen juhlat Porvoossa!

Bändit, taikurit ja muut esiintyjät yritysjuhlaan

Saatte kauttamme kaikki muutkin palvelut kuten livebändit, taikurit, koomikot tai vaikka drinkkikoulun yritysjuhlaan joustavasti samalle tilausvahvistukselle ja laskulle.

Kaiken kruunaa upea merellinen miljöö alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tervetuloa juhlimaan ikimuistoisia yritysjuhlia!

Yrityksen juhlat jylhällä kalliolla tai tunnelmallisessa rantavajassa

Poukaman päärakennuksesta avautuvat jylhät maisemat Byvikenin lahdelle. Päärakennuksen suurimpaan tilaan, Merisaliin, mahtuu jopa 200 hengen seurue yrityksen juhliin.

Kallion juurella, rannan tuntumassa sijaitsevat vanhaa tunnelmaa henkivä Verkkovaja ja rustiikkinen Kalastajan venevaja. Molempien tilojen yhteydessä on tilavat ja katetut terassit. Täällä järjestät ikimuistoiset ja persoonalliset yrityksen juhlat!

Tutustu juhlatiloihimme >>

Mausta juhlat aktiviteeteilla

Paintball-kisat, rauhallista melontaa, aivopähkinöitä tai vaikka jäänveistoa. Meillä on ohjelmaa joka makuun yrityksen juhlaan. Tutustu aktiviteetteihimme!

Saaristolaisherkkuja omasta keittiöstämme yritysjuhlaan

Ammattitaitoinen keittiömestarimme valmistaa herkullisia saaristolaisruokia lähituotetuista raaka-aineista. Voit valita jonkun valmiista menuistamme tai voimme räätälöidä tarjoilut teidän toiveittenne mukaan yrityksen juhlan tarjoilut. Yritysjuhlan illallinen voi olla joko rento buffet tarjoilu ja Lue lisää!

Hotelli Poukamassa yritysjuhlat jatkuvat aamuun saakka!

Hotelli Poukamassa on yhteensä 25 tilavaa 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö. Koko hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta. Järjestämme tarvittaessa myös lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Kysy isompien yritysjuhla ryhmien majoitusta myyntipalvelustamme.

Järjestä yritysjuhlat meidän kanssamme

Varaa upeat juhlatilat, aktiviteetit ja ruokailu Poukamalta! Yritysjuhlat kanssamme ovat huolettomat ja viihdyttävät.

Keskity juhlimiseen, me hoidamme järjestelyt

Meidän kauttamme saat:
  • apua kutsujen lähettämiseen ja osallistujalistan hallinnoimiseen
  • juhlaväen kuljetuksen bussilla tai meriteitse
  • monipuoliset tilat isollekin ryhmälle
  • herkulliset tarjoilut
  • esiintyjiä ja juhlaohjelmaa
  • aktiviteetteja
  • saunan ja paljun
  • majoituksen jopa 70 hengelle.

Pyydä tarjous >>