Skip to main content

VARAA KOKOUSTILAT JA KOKOUSPAKETIT 

Porvoon saaristossa lähellä Helsinkiä 

Kokoustilat ja kokouspaketit lähellä Helsinkiä

KOKOUSTILAT JA KOKOUSPAKETIT PORVOON SAARISTOSSA

Varaa kokoustilat ja kokouspaketit läheltä Helsinkiä. Sijaitsemme vain 45 minuutin päässä Helsingistä ja perillä sinua odottaa upea Porvoon saaristo ja siellä sijaitseva kokouspaikka – Kokouspoukama. 

Helppo saapua kaikkialta Uudeltamaalta.

Byvikenin lahden rantakalliolla sijaitsevan kokouspaikkamme päärakennuksen kokoustilat lumoavat vieraamme upealla ja rentouttavalla merinäköalalla.

Monipuoliset kokouspaketit

Kokouspaketit sisältävät ryhmän kokoon sopivan kokoustilan ja kokoustarjoilut. Tarvittaessa saatavilla lisää kokoustiloja tiimikokouksia ja ryhmätyöskentelyä varten. Myös ohjelmapalveluitamme on teemoitettu erilaisiin kokouspaketteihin sopiviksi. 

Monipuolinen kokoustekniikka

Kokoustilat on varusteltu nykyaikaisilla teknisillä näyttöratkaisuilla. Myös perinteinen kokoustekniikka kuten fläppitaulut ja muistiinpanovälineet kuuluvat kokouspakettiin. Nopea valokuituyhteys mahdollistaa myös hybridikokousten järjestämisen.

Keittiömme valmistaa saariston makuiset kokoustarjoilut paikan päällä ja ne tarjoillaan teille  sovitulla aikataululla. Koko päivän kokouspaketin tarjoiluihin kuuluvat aamu- ja iltapäiväkahvien lisäksi lounas.

Kysy myös lisätarjoiluja kuten. mm. hedelmiä, smoothieita jne. kokouspäiviin.

 

Kokoustilat isoillekin ryhmille

KOKOUSTILAT LÄHELLÄ PÄÄKAUPUNKIA ISOLLEKIN  RYHMÄLLE

Meidän kokoustilamme täyttävät kaiken kokoisten ryhmien tarpeet. Suurin kokoustilamme Merisali sopii luokkamuodossa jopa 150 hengen kokouksiin ja pienemmät kokoustilat sopivat n.40 hengen kokouspäiviin tai tiimikokouksiin ryhmätyötiloiksi. Kokoustilat on varustettu monipuolisesti ja nykyaikaisesti ja tarvittessa saamme ne varusteltua juuri sellaisilla teknisillä ratkaisuilla joita toivotte kokouspäiväänne. Päärakennuksen kokoustilat ovat myös ilmastoituja. Kokoustilojen kalustus mahdollistaa nopeatkin muutokset pöytäjärjestykseen. Kokouspoukaman lukuisat terassit ja laavut ovat myös luovia kokoustiloja kokouspäivien keskusteluihin.

 

Kokoustarjoilut täynnä saariston makuja

KOKOUSTARJOILUT TÄYNNÄ SAARISTON MAKUJA

Kalastajan tytär ravintolamme tarjoilee kokousvieraille upeita saaristonmakuisia hetkiä kokoustarjoiluiden äärellä. Tuoreet raaka-aineet tulevat aina kun mahdollista lähituottajilta ja kaikki kokouspäivien tarjoilut valmistamme paikanpäällä. Valmistamme teille juuri toiveidemme mukaiset kokoustarjoilut.

Kokouspäivä alkaa upeasti, kun aamukahvin kanssa nauttii esimerkiksi itse leipomaamme saaristolaisleipää. Marjaisat tai hedelmistä tehdyt smoothiet antavat energiaa kokouspäivään. Kokouslounas tarjoillaan ryhmän kanssa sovitulla aikataululla. Kokouspakettiin kuuluvat iltapäiväkahvit voitte halutessanne myösnauttia upealla laavullamme tai rantaterassilla.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ KOKOUSPÄIVÄSTÄ !

[contact-form-7 id=”386″ title=”TARJOUSPYYNTÖLOMAKE”]

Alta näet etäisyydet lähialueelta ja kuvaa klikkaamalla pääset Googlen karttapalveluun.