Skip to main content
Virkistyspäivät

Kokouspaikka lähellä Helsinkiä

Poukama on kokouspaikka lähellä Helsinkiä, luonnon rauhassa.

Poukama sijaitsee lähellä sinua, mutta kaukana arjesta. Kokouspaikkamme sijaitsee Porvoon saaristossa, lähellä Helsinkiä ja useita muita alueen merkittäviä kaupunkeja. Meiltä ajaa noin tunnissa Lahteen, Kotkaan, Kouvolaan ja Helsinkiin.

Poukama on helposti saavutettavissa oleva kokouspaikka lähellä Helsinkiä, mutta silti niin rauhallisessa paikassa, etteivät tänne niin sanotusti kuulu ruuhka-autojen hurinat tai junaratojen kolinat.

Meillä kuulet laineiden liplatusta, tuulen huminaa, kaislojen suhinaa ja lokkien laulua.

Meille on helppo saapua autolla tai veneellä. Tämä on kokouspaikka, josta löytyy aina ilmaisia parkkipaikkoja ja venelaiturissakin on yleensä tilaa niille, jotka saapuvat paikalle meriteitse. Muista kuitenkin varmistaa laituripaikan saatavuus ja samalla saat ohjeet rantautumiseen Poukamaan.

Kokouspaikka aivan pääkaupungin kupeessa lähellä helsinkiä.

Meillä vierailee vuosittain noin 400 erilaista ryhmää kokoustamassa. Kaikilla vieraillamme on omat erityistoiveensa ja tarpeensa mutta lähtökohtana heillä on ollut löytää kokouspaikka läheltä Helsinkiä. Meillä Poukamassa on selkeä vahvuus se, että tuotamme lähes kaikki vieraiden käyttämät palvelut itse, joten pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti kaikenlaisiin muutoksiin ja toiveisiin.

Kerrankin meille tulossa ollut yritys kasvoi kooltaan kaksinkertaiseksi yritysoston yhteydessä ja heille tuli huoli onnistutaanko toteuttamaan vajaan viikon päässä oleva tapahtuma. Meillä asia hoitui vain muutamalla sisäisellä viestillä ja kaikki uudetkin työntekijät pääsivät kokoustamaan tänne lähelle Helsinkiä.

Usein myös kevään koittaessa kokousemäntämme saa nopeitakin pyyntöjä päivän aikana voitaisiinko kahvit tai lounas nauttia rantaterassilla. Lähes aina sekin onnistuu.

Ohjelmapalveluiden yhteydessä vieraillamme on joskus, huoli sääoloista. Meille aktiviteettien turvallisuus ja viihtyisyys on aina etusijalla ja nopeatkin muutokset niihinkin ovat mahdollisia.

Lisäksi saunaosasto ja välipalat ovat sellaisia, joita halutaan lisätä tilaukseen vasta kokouspäivän aikana

Alla on kuvaus ryhmästä, joka etsi kokouspaikkaa läheltä Helsinkiä;

Tilaaja oli yhteydessä Poukaman myyntitiimiin alkukesästä ja kertoi, että syyskuulle oli suunnitteilla yritystapahtuma, joka pitäisi sisällään virallisen osuuden kokoustiloissa ja tämän jälkeen virkistysohjelmaa ja illanviettoa. Tilaajalle oli tärkeää päästä pois kaupungin vilskeestä, mutta silti löytää sopiva kokouspaikka läheltä Helsinkiä.

Forsblomin bussi nappasi vieraat kyytiin Helsingin keskustasta ja alle tunnin ajon jälkeen kurvattiin jo Poukaman pihaan, keskelle Porvoon saaristoa, mutta silti lähelle Helsinkiä. Tervetuloinfon yhteydessä nautittiin kokousaamiainen Merisalissa.

Kokous oli suunniteltu kestäväksi noin 2,5h, mutta venyi kolmen tunnin mittaiseksi. Tilaaja oli muutama päivä ennen tapahtumaa seurannut säätiedotteita ja tiesi, että aurinkoinen sää saattaisi suosia kokouspäivän aikana. Toiveiden perusteella lounas siirrettiinkin rannan terassille, jossa ryhmä pääsi nauttimaan sienikeitosta ja Poukaman omassa pöntössä savustetusta lohesta.

Kun lounas oli nautittu, oli aika heittää mindmapit ja budjettilaskelmat takaisin läppärilaukkuun ja siirtyä kohti virkistysohjelmia. Koska ryhmässä oli 20-vuotiaita vauhtihulluja ja keski-ikäisiä rennomman aktiviteetin ystäviä, oli ohjelmiksi valittu värikuulapelit, aistipolku ja kirkkovenesoutu.

Hyvän sään innoittamana etukäteen aistipolulle ilmoittautuneet olivatkin nyt halukkaita lähtemään merelle nauttimaan auringosta. Poukaman oppaat valmistelivat nopeasti toisen kirkkoveneen lähtökuntoon ja merelle päästiinkin kahden veneen voimin.

Virkistysohjelman aikana Poukaman keittiöhenkilökunta oli valmistellut välipalat ja nokipannukahvit laavulle. Vieraat nappasivat eväät matkaan ja suuntasivat löylyjen kautta paljuun.

Illallinen syötiin rannan venevajassa, jonka jälkeen tilaan oli valmisteltu karaokelaitteet. Illanvietto jatkui aina pikkutunneille asti, jonka jälkeen bussi kuljetti vieraat takaisin Helsinkiin.

Jos tarvitset kokouspaikkaa, joka sijaitsee lähellä helsinkiä niin ota yhteyttä ja järjestetään yhdessä ikimuistoinen kokoustilaisuus.