Skip to main content
Virkistyspäivät
Majoitus lähellä Porvoon keskustaa

Hotelli Poukama, Porvoo

Hotelli Poukama on ainutlaatuinen hotelli Porvoossa. Tarjoamme sikeitä unia keskellä luonnon rauhaa – vain noin 15 minuutin päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Hotellimme sijaitsee korkean kallion päällä ja tarjoaa yöpyjille upeat, jylhät maisemat Byvikenin lahdelle.

Historiaa

Porvoo saaristoineen on jo satojen vuosien ajan ollut merkittävä virkistäytymiskohde Suomen vaikutusvaltaisimmille henkilöille ja inspiraatiota hakeville taiteilijoille. Poukaman paikalla sijaitsi ennen Emäsalon kartano, jossa vierailivat mm. presidentti Svinhufvud ja marsalkka Mannerheim. Tarinat kertovat, että juuri täällä nukuttujen öittensä ansiosta he tekivät kaikkein viisaimmat päätöksensä – niin me ainakin itse tykkäämme kertoa.

Hotellihuoneet

Poukaman viihtyisät huoneet sopivat niin kokous- ja juhlavieraille kuin yksityisille matkailijoille. Hotellissamme on 25 kodikasta 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö.

Koko hotelliimme mahtuu reilut 70 vierasta. Järjestämme tarvittaessa myös lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Saunan vuokraus

Maistuisiko lämpimät löylyt tilavassa tilaussaunassa? Ehkäpä pulahdus sisäuima-altaassamme tai lämpimässä ulkoporealtaassamme? Tai virkistävä pulahdus meressä?

Tutustu saunatiloihimme ja kysy lisää >

Elämyksiä yöpymisen oheen

Melomaan, kiipeilemään tai pilkkiretkelle? Tai porukalla höyryjä päästelemään värikuularadalle?

Tutustu Poukaman monipuolisiin aktiviteetteihin >