Skip to main content
Kokous Porvoon saaristossa

Unohtumaton kokous saaristossa

Kokoustilat Porvoon saaristossa – Lähellä Helsinkiä

Järjestä ainutlaatuinen kokous saaristossa upeassa Porvoossa. Tutkijat ympäri maailmaa ovat tutkineen miten saaristo ja veden läheisyys vaikuttavat meihin ihmisiin.

Veden äärellä oleminen rentouttaa ja lievittää stressiä.

Ei ole sattumaa, että monet meistä vetäytyvät meren rannalle, kun haluamme rauhoittua.

Aivoissamme syntyy positiivinen reaktio, kun kuulemme, haistamme ja näemme meren. Tälle reaktiolle on tieteellinen nimikin, sininen tila.

Meri vaikuttaa kehoomme ja aivoihimme monilla eri tavoilla. Tutkimusten perusteella voimmekin löytää useita syitä, miksi kannattaa järjestää kokous saaristossa.

Nollaa ajatukset meren rannalla – kokous saaristossa

Kokoustiloistamme on helppo poiketa ulkona ja usein kuulemmekin vierailtamme, että oli aivan ihanaa poiketa rannassa ja antaa aivojen levätä kesken kokouspäivän. Voimme tuoda halutessanne iltapäiväkahvitkin rantaterasseille. Kokoustilojen ja majoitushuoneiden sisustus on saaristoon sopiva ja mieltä rauhoittava. Olemme myös ottaneet nämä asiat huomioon suunnitellessamme aktiviteetteja kokousta saaristossa. Rohkaisemme vieraitamme lähtemään merelle aina kun se vain on mahdollista ja monet aktiviteettien suorituspaikat sijaitsevat aivan meren rannassa. Toinen saarikohteemme, Kunuholma, sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä ja sinne voidaan helposti siirtyä meloen tai kirkkoveneellä. Pienen ja rauhallisen Saaren tulipaikka tarjoaa loistavat puitteet niin kahvi- kuin lounastauoille ja ympäröivät vedet vetävät kalastajia puoleensa ympäri vuoden. Jotkut ovat löytäneet Kunuholmasta itselleen sopivan kokouspaikan.

Saunaosastoiltamme on lyhyt matka pulahtamaan meren aaltoihin, jolloin saunaelämys on täydellinen

Me täällä Poukamassa olemme yhdessä vieraidemme kanssa todenneet, että ainakin seuraavat tutkimusten tulokset pitävät paikkansa.

5 syytä järjestää kokous Porvoon saaristossa

  1. Kokous saaristossa lisää luovuutta

Tutkimusten mukaan meren näkeminen tyhjentää aivomme turhista ajatuksista. Se selkiyttää ajatuksiamme ja antaa tilaa uusille ideoille. Siksi kokous on luovempi saaristossa kuin sisämaassa.

  1. Kokous saaristossa lievittää masennusta ja tiivistää tiimin

Meren läheisyys torjuu masennusta ja stressiä. Kun yrityksessä halutaan parantaa yhteishenkeä ja työntekijöiden hyvinvointia, jo meren äärelle tuominen auttaa. Meren läheisyys saa murheet unohtumaan ja tiimin puhaltamaan yhteen hiileen!

  1. Raikas ilma ja vesi virkistävät

Meri-ilman nuuhkiminen antaa puhtia ja energiaa työntekoon. Kun kokouksen välissä hengittää raitista ilmaa, jaksaa taas keskittyä paremmin töihin. 

Jos kaipaa kunnon virkistystä, kannattaa pulahtaa uimaan vedessä. Virkistävä uinti lisää verenkiertoa aivoissa asti! Tutustu saunatiloihimme!

Jotkin ryhmät valitsevat kokoustilakseen juuri tästä syytä Kalastajan Venevajan tai Verkkovajan.

  1. Meriaktiviteeteillä elämyksiä ja parempaa tiimihenkeä

Kokous saaristossa, väliaikaohjelmaa merellä. Poukamassa voitte heittäytyä vauhdikkaisiin aktiviteetteihin tukka putkella tai rentoutua vaikka rauhallisen kalastuksen tai melonnan parissa. Yhteinen tekeminen vahvistaa tiimityötä ja lisää työntekijöiden motivaatiota sekä työhyvinvointia. Tutustu merellisiin aktiviteetteihimme.

  1. Upeiden maisemien kokoukset

Poukaman päärakennuksen kokoustiloista avautuvat huikeat maisemat Byvikenin lahdelle. Horisonttiin katsoessa on helppo unohtaa arjen huolet ja työstressit ja antaa mielen levätä. Rannan kokoustiloissa voi kuunnella laineiden liplatusta ja kaislojen suhinaa. Tutustu kokoustiloihimme!


Lähteet:
accuweather.com, experiencelife.com, terveystalo.com, talouselama.fi

Tämän lisäksi tulee blogi tekstiä aiheesta; Miten järjestän onnistuneen yritystapahtuman Porvoon saaristossa?