Kiitos yhteydenotostasi!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

ELÄMYKSIÄ PORVOOSSA

Poukama on viihtyisä kokous-, virkistys- ja majoituskeskus Porvoon saaristossa, reilun puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Meillä voitte rentoutua luonnon keskellä tai heittäytyä tukka putkella vauhdikkaisiin seikkailuihin. Moderneissa ja rennon rouheissa kokoustiloissa järjestyvät niin intiimit tiimipalaverit kuin 200 hengen kokouksetkin.

Päivän kruunaa oman keittiömme lähiruoka, tilava sauna, palju tähtitaivaan alla ja sikeät unet rauhallisessa hotellissamme.

Tervetuloa saariston rauhaan, luonnon keskelle, Poukamaan.

Kokoukset

Kokoukset

Poukamassa on 7 erilaista kokoustilaa, joissa järjestät niin viralliset, rennot kuin omintakeisemmatkin kokoukset jopa 200 hengelle. Tutustu myös teemakokouspaketteihimme!

Virkistyspäivät

Virkistys

Rentoudu rauhallisten aktiviteettien parissa tai heittäydy sykettä nostavaan seikkailuun! Poukamalla on laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja, joita voi toteuttaa ympäri vuoden.

Hotelli

Majoitus

Yövy rauhallisen poukaman rannalla. Viihtyisä hotellimme soveltuu niin kokous- ja juhlavieraille kuin perinteisillekin matkustajillekin. Meille mahtuu reilut 70 henkilöä, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita.

Juhlat

Juhlat

Järjestä vaivattomat ja ikimuistoiset juhlat meren rannalla. Poukamassa on kolme erilaista juhlatilaa: idyllinen Verkkovaja, romanttinen Kalastajan venevaja ja Merisali, johon mahtuu jopa 200 juhlijaa.

Ravintola

Ravintola

Maistuisiko saariston inspiroima lähiruoka Kalastajan tytär -ravintolamme omasta keittiöstä? Suosimme aina tuoreita, lähituotettuja raaka-aineita. Valitse valmis menumme tai kasaa oma menu makusi mukaan.

Sauna

Tilavaan saunaamme mahtuu jopa 70 hengen porukka. Saunan yhteydessä on viihtyisä oleskelutila, suuri uima-allas ja lämmin ulkoporeallas, jolta voit tähystellä tähtiä juomia siemaillen.

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas