Skip to main content

parhaat Juhlat

Häät, syntymäpäivät, perhejuhlat – kun elämässä tapahtuu, olemme mukana

Oli elämäsi seuraava juhla mikä tahansa, me autamme sinua niiden järjestämisessä. Saat kauttamme upeat juhlatilat, keittiömme valmistamat tarjoilut sekä majoituksen, joiden ansiosta juhlia voi muistella lämpimin mielin vielä vuosienkin jälkeen. Käytössäsi on tilauksesta myös upea saunaosasto sisäuima-altaalla ja ulkoporealtaalla sekä ohjelmapalvelut.

Koska juhlat ovat aina ainutlaatuisia, voimme halutessasi järjestää muitakin palveluita yhteistyökumppaneidemme kautta, jopa juhlissa tarvittavat somisteet, kukat ja kimput. Haluaisitko kaiken saman katon alta hoidettuna? Kerro siis toiveesi ja haaveesi, niin suunnitellaan yhdessä elämäsi juhlat!

 

Häät

Varmista elämäsi tärkeimmän päivän onnistuminen! 

Etsitkö upeita tiloja ja catering-palvelua täydellisen hääjuhlan järjestämiseen? Hääparin saadessa toisensa on Seikkailulaakson väki koko sydämellään mukana. Häihin parhaiten sopivat juhlatilamme ovat Merisali ja Kalastajan Venevaja. Merisalissa onnistuu jopa reilun 200 hengen häät ja vielä jää tilaa bändille ja tanssillekin. Kalastajan Venevajan kapasiteetti on noin 60 henkilöä. Kaunis merimaisema luo upean mahdollisuuden myös vihkimiseen rannalla. 

Syntymäpäivät

Unohtumaton syntymäpäivä

Seikkailulaakson tiloissa on vietetty monia unohtumattomia syntymäpäiviä. Synttäreistä voi järjestää vaikka koko päivän kestävän ryhmätapahtuman, johon liitetään hauskaa tekemistä ohjelmapaketeistamme. Jos etsit iltaasi unohtumatonta ja erilaista viihdettä, sekin onnistuu kauttamme. Voit valita esimerkiksi taikashown, show-baarin tai elävää musiikkia.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. taikuri Simo AaltoShowbartenders ja Magnum Live.

Polttarit

Suunnitteletko ohjelmaa ystäväsi unohtumattomaan päivään?

Me autamme sinua sen toteuttamisessa. Voitte aloittaa päivän aktiviteetilla kuten veneilyllä Suomen nopeimmalla RIB-veneillä  tai värikuulasodalla, tai lähteä nauttimaan saaristosta meloen. Jos haluatte kisailla ja testailla taitojanne, voisi Emäsalo Race olla teille varsin sopiva vaihtoehto. Tämän jälkeen voitte ottaa saunaosastomme haltuun, siellä pääsette nauttimaan lämpimistä löylyistä, uima-altaasta sekä ulkoporeammeesta. Yöpymispaikkaakaan ei tarvitse lähteä etsimään kauempaa, sillä koko porukka mahtuu hyvin majoittumaan Seikkailulaaksoon. Kysy lisää myös muista aktiviteeteistamme!

Muut juhlat

Ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, sukujuhlat, eläkejuhlat

Ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, sukujuhlat, eläkejuhlat – oli tilaisuuden tai juhlan aihe mikä tahansa, voit toteuttaa sen meillä. Autamme sinua mielellämme kaikissa elämän käännekohdissa, niin ilon kuin surunkin hetkinä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tapahtumasi luonteesta!