Keitä me olemme?

Hauskanpito on vakava asia. Poukamassa viihtymisestäsi huolehtii elämysten erikoisosaajista koostuva aktiivinen miehistömme.

Saanemme esitellä elämystuottajamme

John Rönnholm

toiminnanjohtaja, osakas, yleismies Jantunen

Toiminnanjohtajan titteliä kantavalla Jontella on yli 10 vuoden kokemus tapahtumien järjestämisestä. Taivaanrannan maalarimme tuntee Emäsalon kuin taskunsa, sillä hänen sukujuurensa ulottuvat syvälle saaren maaperään. Jo Jonten isoäidinäiti Margit Boxström palveli arvovieraita Poukaman mailla, Emäsalon kartanossa.
Lue lisää historiastamme >
Kun Jontte ei ole puhaltamassa tuulta Poukaman purjeisiin, hän istuutuu kallionjyrkänteelle ihailemaan Byvikenin jylhiä merimaisemia.

Kerstin Forss

makunautintovastaava

Kalastajan tytär, saaristossa syntynyt kokkimme Kerstin hallitsee aidon saaristolaisruoan vuosien kokemuksella.

Tättäksikin kutsuttu rauhallisen lempeä äitihahmomme valmistaa käden käänteessä niin saaristolaislimput kuin herkulliset kalaruoat oman Kalastajan tytär -tilausravintolamme keittiössä.

Anniina Salm

kodinhengetär

Anniina on Emäsalon auringon lailla hymyilevä hotelli-, ravintola- ja kokousvastaavamme. Hänen vastuulleen kuuluu mm. tilausten tekeminen, tilojen siisteydestä ja toimivuudesta huolehtiminen ja työvuorolistojen laatiminen.

Hänen lempipaikkansa Poukamassa on Verkkovajan terassi, jonne hän kattaa usein kokousvieraittemme lounaat aurinkoisina päivinä.

Tsekkaa Verkkovaja >

Sami Talsi

myyntitykki

Tarkka ja tunnollinen myyntivastaavamme Sami on mies, jolla pysyy köydet käsissä. Sami on laumamme pisimpään, jo vuodesta 2004, tässä talossa työskennellyt henkilö. Ennen joukkoihimme liittymistä hän on kerännyt meriittejä tapahtumapuolelta lähes 20 vuoden ajalta. Siksi voit bongata moniosaajamme välillä myös ohjelmapalveluita vetämästä > 

Poukamassa Samia pitää merellisen sijaintimme lisäksi sopivan pieni ja mukava työporukkamme ja se into, jolla kehitämme paikkaa.

Samuli Juusola

ohjelmavastaava, aktivaattori

Lehmän hermoilla varustetun ohjelmavastaavamme vastuulla on virkistystoiminnan ja muiden aktiviteettien suunnittelu ja vetäminen. Hänen tehtävänsä on pysyä aallon harjalla siitä, mitä asiakkaamme haluavat tehdä ja miten he haluavat virkistäytyä. Tapahtumien superjärjestäjämme sopeutuu porukkaan kuin porukkaan ja nauttii aidosti siitä, että saa tehdä muille hyvän fiiliksen.

Hänen lempiohjelmansa Poukamassa on Saaren arvoitus > 

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti miehistöömme uusia hyviä tyyppejä. Jos sinua kiinnostaa työskentely merenrannalla, luonnon keskellä, Porvoon saaristossa, elämysten parissa kysy lisää info(at)kokouspoukama.fi!

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas