Skip to main content

VARAA VIRKISTYSPÄIVÄ HENKILÖKUNNALLE

Porvoon saaristossa lähellä Helsinkiä 

Kokoustilat ja kokouspaketit lähellä Helsinkiä

VIETÄ VIRKISTYSPÄIVÄ TAI TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄ PORVOON SAARISTOSSA

Varaa virkistyspäivä henkilökunnalle tai työhyvinvointi tapahtuma läheltä Helsinkiä. Sijaitsemme vain 45 minuutin päässä Helsingistä ja perillä sinua odottaa upea Porvoon saaristo ja siellä sijaitseva virkistyskeskus Kokouspoukama. 

Helppo saapua kaikkialta Uudeltamaalta.

Meille pääset autolla ja ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti virkistyspäivä tai työhyvinvointi vieraille. Meiltä saat myös kuljetukset bussilla, laivalla, veneellä tai vaikka vesitasolla virkistyspäiviin ja työhyvinvointipäiviin.

Byvikenin lahden rantakalliolla sijaitsevan aktiviteettikeskuksemme piha-alueet ja ympäröivä lähimaasto sekä Porvoon saaristo lumoaa virkistyspäivä viettäjät ja maisemat rentouttavat hyvinvointia kaipaavat vieraamme.

Monipuoliset ohjelmapalvelut ympärivuoden

Aktiviteetti ja luontoliikunta ohjelmista löydät varmasti teillekin sopivan virkistyspäivän ohjelman niin kesällä kuin talvella. Kerro myös toiveesi, niin etsimme siihen parhaan ratkaisun.

Saunaosastot ja paljut hellivät vieraita

Poukaman saunat ja niiden lämpimät paljut hellivät virkistyspäivän viettäjiä aktiviteettien jälkeen. Naisille ja miehille on luonnollisesti omat saunatilansa.

SAARISTO MAISTUU LAUTASELLA 

Keittiömme valmistaa saariston makuiset lounaat ja illalliset paikan päällä ja ne tarjoillaan teidän virkistys ja hyvinvointipäivään sopivalla aikataululla.

Valmiita menujamme voit katsella tästä mutta keittiömme toteuttaa myös toiveenne.

Kysy myös lisätarjoiluja kuten. mm. hedelmiä, smoothieita jne. virkistyspäiviin.

 

Virkistyspäivät lähellä Helsinkiä

YHTEISHENGEN NOSTATUSTA TIIMIKISOISTA

Kokouspoukaman tiimiakviteetit sopivat kaikenlaisiin virkistyspäivä  ja  työhyvinvointipäivään. Leikkimielisissä kisailuissa kuten Saaren arvoitus, Emäsalo Race ja Pehtoorin aivomyrsky jokaisen tiimin jäsenen panos on yhtä tärkeä ja jokainen pääsee käyttämään vahvuuksiaan virkistyspäivässä. Tutustu tiimikisailuihin ja valitse oma virkistyspäivä ohjelmasi.

 

Melontaa Porvoon saaristossa

TYÖHYVINVOINTIA LUONNOSTA

TYHY-päivät ja TYKY-päivät ovat tärkeässä osassa yrityksen kannattavuuden säilyttämisess ja parantamisessa parantamista. Hyvinvoiva ja toisensa tunteva ja toisiinsa luottava henkilöstö jaksaa ja haluaa antaa panoksensa yrityksen menestykseen. Kokouspoukaman työhyvinvointipalveluista löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Haluatte sitten melomaan saaristoon, antoisalle ja rentouttavalle aistipolulle lähiluontoon tai sitten joogaamaan rantanurmikolle niin kaikki onnistuu Kokouspoukamassa. Raikkaat ja energisoivat tarjoilut kruunaavat hyvinvointipäivät.

 

 

VAUHDIKASTA MENOA VÄRIKUULAPELEISSÄ JA VENESAFARILLA

Vauhtioa ja toimintaa kaipaavat  löytävät omat suosikkinsa Kokouspoukaman ohjelmapalveluista. 

VÄRIKUULAPELIT METSÄRADALLA

Vauhdikas värikuulapeli eli ’splättis’ on pysynyt yhtenä suurena suosikkina virkistyspäivien ohjelmaksi. Vahvikas peli haastaa jokaisen ja saa hymyn huulille. Värikuulapelin monet käänteet ja tioukat tilanteent käydään porukalla läpi saunan lauteilla.

Koe saaristo venettä itse venettä ajaen

BATMAX venesafari on ainutlaatuinen tapa kokea upea Porvoon saaristo. Ohjeistuksen jälkeen kaikki halukkaat pystyvät tarttumaan kaksipaikkaisten veneiden ohjaimiin ja seuraamaan opasta läpi saaristossa mutkittelevan reitin. Kuljettajaa voidaan vaihtaa matkanvarrella ja voimme halutessanne pysähtyä pienelle saarellemme ja nauttia nokipannukahvit tai lohikeittoa lounaaksi.

Värikuulapelit Porvoossa

PYYDÄ TARJOUS ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA TAI SOITA MEILLE!

[contact-form-7 id=”386″ title=”TARJOUSPYYNTÖLOMAKE”]

Alta näet etäisyydet lähialueelta ja kuvaa klikkaamalla pääset Googlen karttapalveluun.