Skip to main content

Yksityinen matkailija

Helppo tulla, helppo viihtyä

Matkailu avartaa – tervetuloa yksin, kaksin tai isommallakin porukalla Porvooseen!

Yksityisellä matkailijalla on monta mahdollisuutta matkailuun Seikkailulaaksossa Porvoossa.

Voit saapua paikalle autolla tai vaikka omalla veneellä ja majoittautua rauhallisessa, luonnon läheisessä huoneistohotellissamme. Majoituspaikkoina toimii 25 kappaletta 2-4 hlö:n huoneita sekä rannassa sijaitseva paritalo, johon mahtuu useampi henkilö.

Paritalojen asunnot ovat erittäin hyvä vaihtoehto perheille tai isommalle porukalle. Siellä voitte saunoa omassa rauhassa ja istuskella terassilla, joka on aivan rannan tuntumassa. Terassilta löytyy myös ulkotakka, jonka ääressä on tunnelmallista istua ja lämmitellä illan hämärtyessä vaikka makkaroita tai vaahtokarkkeja paistellen. Voitte myös grillailla eväitä rannassa tai laavulla. Saunaosasto on mahdollista vuokrata omaan käyttöön.

NAUTI LUONNOSTA JA AKTIVITEETEISTA

Emäsalon saarella on upea luonto, maisemat ja luontopolkuja, joihin voit tutustua kävellen, pyörällä tai meloen. Pelatakin voi erilaisia piha-pelejä kuten frisbeegolfia, mölkkyä, petankkia, kubbia tai heittää tikkaa jne. Lyhyen ajomatkan päästä löytyy laskettelukeskus Kokonniemi ja Porvoon uimahalli keskustan tuntumassa.

Jos olet kiinnostunut majoituksen lisäksi muista toiminnoistamme, otathan etukäteen yhteyttä!