Juhlat ja s

Mieleenpainuvat ja huolettomat synttärit

Porvoon saaristossa

Oli tilaisuuden aihe mikä tahansa – ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät, kissan ristiäiset – me autamme sinua järjestämään unohtumattomat juhlat.

Saat kauttamme niin tarjoilut, majoituksen, kuljetuksen, ohjelmat, koristelun, saunan kuin elävää musiikkiakin.

Kokenut keittiömestarimme suunnittelee synttäreihin tai muihin juhliinne sopivat menut lähialueen tuoreista raaka-aineista. Henkilökuntamme auttaa somistuksessa ja kukkien hankinnassa. Ohjelmavastaavamme maustaa juhlanne erilaisilla ohjelmanumeroilla ja aktiviteeteilla.

Miltä kuulostaisi taikurin show? Baaritiski mestarinäytöksineen? Vauhdikas BatMax-Safari? Tai syntymäpäiväjuhlat, joissa ratkotaan Pehtoorin aivomyrsky?

Illan päätteeksi voitte nauttia löylyistä tilavassa saunassamme ja pulahtaa mereen, sisäuima-altaaseen tai ulkoporeammeeseen. Vieraat voivat yöpyä viihtyisissä hotellihuoneissamme – tai järjestämme teille bussikuljetuksen kohti kotia, kun hääjuhlat ovat ohi.

 • Verkkovaja 15-60 hlöä

  Verkkovaja 15-60 hlöä

 • Kalastajan venevaja 50 hlöä

  Kalastajan venevaja 50 hlöä

 • Merisali 200 hlöä

  Merisali 200 hlöä

 • Majoitusta

  Majoitukset

 • Lähiruokaa

  Tarjoilut omasta keittiöstä

Synttärit ja muut juhlat saariston idyllissä

Poukama sijaitsee meren rannalla, keskellä luonnon rauhaa, mutta vain noin tunnin ajomatkan päässä siintävät Helsinki, Kotka, Hyvinkää ja Kouvola.

Porvoo sijaitsee vain muutaman kiven heiton päässä Poukamasta.

Kerro toiveesi ja toteutetaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Tilausravintolamme Kalastajan tytär

Poukaman oma tilausravintola-catering tarjoaa juhlijoille valmiita menuja – tai voitte koota juuri teidän juhliinne sopivan oman menunne. Keittiömestarimme Kerstin Forss loihtii kaikki tarjoilut itse alusta alkaen Poukaman omassa keittiössä. Hän suosii aina tuoreita ja lähituotettuja raaka-aineita ja nappaa keittiöömme paikallisten kalastajien parhaat saaliit. Kalaruoan lisäksi Kalastajan tytär valmistaa myös muhevia liharuokia ja monipuolisia kasvisannoksia.

Lue lisää!

Majoitusta juhlavieraille

Viihtyisässä Hotelli Poukamassa on 25 kpl 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö. Kaikkiaan hotelliimme mahtuu jopa 70 vieraan seurue, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Tutustu Hotelli Poukamaan.

Esiintyjiä ja oheisohjelmaa

Millaista ohjelmaa haluaisit juhliisi? Musiikkia? Taikurin show? Näyttävää baarimestarityöskentelyä? Tiimipelejä? Poukamalla on erittäin laaja skaala erilaisia aktiviteettejä, joilla saat lisämaustetta juhliisi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. taikuri Simo AaltoShowbartenders ja Magnum Live

Tutustu aktiviteetteihimme!

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas