Juhlat ja s
Huolettomat ja mieleenpainuvat

Juhlat ja syntymäpäivät Porvoossa

Oli tilaisuuden aihe mikä tahansa – ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät, kissan ristiäiset – me autamme sinua järjestämään unohtumattomat juhlat.

Saat kauttamme niin tarjoilut, majoituksen, kuljetuksen, ohjelmat, koristelun, saunan kuin elävää musiikkiakin.

Kokenut keittiömestarimme suunnittelee synttäreihin tai muihin juhliinne sopivat menut lähialueen tuoreista raaka-aineista. Henkilökuntamme auttaa somistuksessa ja kukkien hankinnassa. Ohjelmavastaavamme maustaa juhlanne erilaisilla ohjelmanumeroilla ja aktiviteeteilla.

Miltä kuulostaisi taikurin show? Baaritiski mestarinäytöksineen? Vauhdikas BatMax-Safari? Tai syntymäpäiväjuhlat, joissa ratkotaan Pehtoorin aivomyrsky?

Illan päätteeksi voitte nauttia löylyistä tilavassa saunassamme ja pulahtaa mereen, sisäuima-altaaseen tai ulkoporeammeeseen. Vieraat voivat yöpyä viihtyisissä hotellihuoneissamme – tai järjestämme teille bussikuljetuksen kohti kotia, kun hääjuhlat ovat ohi.

Synttärit ja muut juhlat saaristossa

Poukama sijaitsee meren rannalla, keskellä luonnon rauhaa, mutta vain noin tunnin ajomatkan päässä siintävät Helsinki, Kotka, Hyvinkää ja Kouvola.

Porvoon keskusta sijaitsee vain muutaman kiven heiton päässä Poukamasta.

Kerro toiveesi ja toteutetaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Tilausravintolamme Kalastajan tytär

Poukaman oma tilausravintola-catering tarjoaa juhlijoille valmiita menuja – tai voitte koota juuri teidän juhliinne sopivan oman menunne. Keittiömestarimme Kerstin Forss loihtii kaikki tarjoilut itse alusta alkaen Poukaman omassa keittiössä. Hän suosii aina tuoreita ja lähituotettuja raaka-aineita ja nappaa keittiöömme paikallisten kalastajien parhaat saaliit. Kalaruoan lisäksi Kalastajan tytär valmistaa myös muhevia liharuokia ja monipuolisia kasvisannoksia.

Lue lisää!

Majoitusta juhlavieraille

Viihtyisässä Hotelli Poukamassa on 25 kpl 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö. Kaikkiaan hotelliimme mahtuu jopa 70 vieraan seurue, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Tutustu Hotelli Poukamaan.

Esiintyjiä ja oheisohjelmaa

Millaista ohjelmaa haluaisit juhliisi? Musiikkia? Taikurin show? Näyttävää baarimestarityöskentelyä? Tiimipelejä? Poukamalla on erittäin laaja skaala erilaisia aktiviteettejä, joilla saat lisämaustetta juhliisi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. taikuri Simo AaltoShowbartenders ja Magnum Live

Tutustu aktiviteetteihimme!

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas