Virkistyspäivät

Tunnelmalliset häät 

meren rannalla Porvoossa

Poukamassa järjestätte juuri sellaiset häät kuin haluatte – ja me autamme teitä toteuttamaan ne. Meiltä saatte kaiken tarvittavan: majoituksen isommallekin porukalle, idylliset juhlatilat, saunan altaineen sekä herkullisen menun, jonka keittiömestarimme suunnittelee yhdessä kanssanne lähialueen tuoreista raaka-aineista.

Henkilökuntamme auttaa myös somistuksessa ja kukkien hankinnassa. Ohjelmavastaavamme maustaa hääjuhlanne erilaisilla ohjelmanumeroilla ja aktiviteeteilla.

Mitä jos saapuisitte paikalle kirkkoveneellä? Miltä kuulostaisi taikurin show? Entä iloinen hääbändi? Tai mitä jos hääleikkinä morsiamen ryöstääkin Pehtoori, jonka arvoituksen ratkaisemalla sulhanen saa morsiamensa takaisin?

 • Kattaus tilauksen mukaisesti

  Kattaus tilauksen mukaisesti

 • Tutustu menuihin

  Tutustu menuihin

 • Unohtumaton päivä

  Unohtumaton päivä

 • Loistavat oheispalvelut

  Loistavat oheispalvelut

 • Suunnitellaan yhdessä

  Suunnitellaan yhdessä

Idyllinen ja persoonallinen hääpaikka 

Poukamassa juhlitte meren rannalla, saaristossa, luonnon keskellä, rauhallisessa Poukamassa. Meille on helppo saapua autolla, ja parkkipaikkoja on riittävästi. Voimme järjestää teille vene- tai bussikyydin - tai majoituksen yli 70 hengelle.

Helsinki on vain alle tunnin matkan päässä, Porvoo 15 minuutin.

Kerro toiveesi ja toteutetaan yhdessä unelmienne häät!

Tilausravintolamme Kalastajan tytär

Poukaman oma tilausravintola-catering tarjoaa juhlijoille valmiita menuja – tai voitte koota juuri teidän juhliinne sopivan oman menunne. Keittiömestarimme Kerstin Forss loihtii kaikki tarjoilut itse alusta alkaen Poukaman omassa keittiössä. Hän suosii aina tuoreita ja lähituotettuja raaka-aineita ja nappaa keittiöömme paikallisten kalastajien parhaat saaliit. Kalaruoan lisäksi Kalastajan tytär valmistaa myös muhevia liharuokia ja monipuolisia kasvisannoksia.

Lue lisää >

Majoitusta juhlavieraille

Viihtyisässä Hotelli Poukamassa on 25 kpl 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö. Kaikkiaan hotelliimme mahtuu jopa 70 vieraan seurue, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Tutustu Hotelli Poukamaan >

Esiintyjiä ja oheisohjelmaa

Millaista ohjelmaa haluaisit juhliisi? Musiikkia? Taikurin show? Näyttävää baarimestarityöskentelyä? Tiimipelejä? Poukamalla on erittäin laaja skaala erilaisia aktiviteettejä, joilla saat lisämaustetta juhliisi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. taikuri Simo AaltoShowbartenders ja Magnum Live

Tutustu aktiviteetteihimme >

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas