Virkistyspäivät
Tunnelmalliset häät Porvoossa

Häät meren rannalla

Poukamassa järjestätte juuri sellaiset häät kuin haluatte – ja me autamme teitä toteuttamaan ne. Meiltä saatte kaiken tarvittavan: majoituksen isommallekin porukalle, idylliset juhlatilat, saunan altaineen sekä herkullisen menun, jonka keittiömestarimme suunnittelee yhdessä kanssanne lähialueen tuoreista raaka-aineista.

Henkilökuntamme auttaa myös somistuksessa ja kukkien hankinnassa. Ohjelmavastaavamme maustaa hääjuhlanne erilaisilla ohjelmanumeroilla ja aktiviteeteilla.

Mitä jos saapuisitte paikalle kirkkoveneellä? Miltä kuulostaisi taikurin show? Entä iloinen hääbändi? Tai mitä jos hääleikkinä morsiamen ryöstääkin Pehtoori, jonka arvoituksen ratkaisemalla sulhanen saa morsiamensa takaisin?

Idyllinen hääpaikka saaristossa

Poukamassa juhlitte meren rannalla, luonnon keskellä, Poukamassa.

Päärakennuksen juhlatiloista avautuvat upeat maisemat merelle, suurimpaan juhlatilaamme, Merisallin, mahtuu jopa 200 hengen porukka. Persoonallisemmat juhlat järjestät rustiikkisessa Kalastajan venevajassa tai Verkkovajassa.

Meille on helppo saapua autolla, ja parkkipaikkoja on aina riittävästi. Voimme järjestää teille tarvittaessa vene- tai bussikyydin yhteistyökumppanimme Kaj Forsblomin ympäristöystävällisillä busseilla.

Helsinki on vain alle tunnin matkan päässä, Porvoo 15 minuutin.

Kerro toiveesi ja toteutetaan yhdessä unelmienne häät!

Tilausravintolamme Kalastajan tytär

Poukaman oma tilausravintola-catering tarjoaa juhlijoille valmiita menuja – tai voitte koota juuri teidän juhliinne sopivan oman menunne. Keittiömestarimme Kerstin Forss loihtii kaikki tarjoilut itse alusta alkaen Poukaman omassa keittiössä. Hän suosii aina tuoreita ja lähituotettuja raaka-aineita ja nappaa keittiöömme paikallisten kalastajien parhaat saaliit. Kalaruoan lisäksi Kalastajan tytär valmistaa myös muhevia liharuokia ja monipuolisia kasvisannoksia.

Lue lisää >

Majoitusta juhlavieraille

Viihtyisässä Hotelli Poukamassa on 25 kpl 2–4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja osassa oma pieni keittiö. Kaikkiaan hotelliimme mahtuu jopa 70 vieraan seurue, ja järjestämme tarvittaessa lisävuoteita ja majoitusta paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla.

Tutustu Hotelli Poukamaan >

Esiintyjiä ja oheisohjelmaa

Millaista ohjelmaa haluaisit juhliisi? Musiikkia? Taikurin show? Näyttävää baarimestarityöskentelyä? Tiimipelejä? Poukamalla on erittäin laaja skaala erilaisia aktiviteettejä, joilla saat lisämaustetta juhliisi. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. taikuri Simo AaltoShowbartenders ja Magnum Live

Tutustu aktiviteetteihimme >

Kokouspoukama - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Kokouspoukama | Rekisteriseloste | web Davas